Stakintervaller 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1’


Hej!

Läs gärna gårdagens inlägg på min andra blogg.

Återigen hemkommen från ett krig med, eller emot vädrets makter. Jag ger mig inte, ej heller vädret verkar ge med sig. Det bjuds på orkaner och dödsregn konstant. Snälla. Ge. Mig. Sol. Värme. Och. Vindstilla. Tack!

Upplägget idag var stakintervaller längs cykelbanan mellan Falun och Borlänge, de två städer jag bott i under mitt liv, vad nu det spelar för roll. Jag körde ett favoritupplägg från skiergen: 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 minut, med 1 minut vila mellan varje. Elpex 3 på fötterna.

Känslan var väl varken bra eller dålig, någonstans däremellan. Lite för låg puls och en total snittfart om 23,8 km/h, strax under min måttstock om 24 km/h. Men får jag bara en enda gång i livet uppleva vindstilla förhållanden så ska det nog lösa sig. Jag blev åtminstone någorlunda trött.

Totalt var jag ute och harvade i 2 h 30 min, samt 49,8 kilometer.

Avslutade sessionen inne i lägenheten med 600 repetitioner av mina gluteusövningar + excentriska tåhävningar.

Godkväll!

Previous articleSvettigt och ont
Next articleBeställt 955:an + tränat

Related Articles

Återkomsten™

Tjena! Läs om mina senaste inköp på min andra blogg först! Äntligen, äntligen så har jag tränat. Eller jag har faktiskt tjuvstartat redan innan idag då...

En gång för längesedan så var jag frisk, (inte mentalt dock)

Hej på er. Ny vecka, samma sjukdom. Upp och ned - ned och upp. Då och då har jag nästan börjar känna mig frisk, för...

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe