Hej!

Läs gärna gårdagens inlägg på min andra blogg.

Återigen hemkommen från ett krig med, eller emot vädrets makter. Jag ger mig inte, ej heller vädret verkar ge med sig. Det bjuds på orkaner och dödsregn konstant. Snälla. Ge. Mig. Sol. Värme. Och. Vindstilla. Tack!

Upplägget idag var stakintervaller längs cykelbanan mellan Falun och Borlänge, de två städer jag bott i under mitt liv, vad nu det spelar för roll. Jag körde ett favoritupplägg från skiergen: 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 minut, med 1 minut vila mellan varje. Elpex 3 på fötterna.

Känslan var väl varken bra eller dålig, någonstans däremellan. Lite för låg puls och en total snittfart om 23,8 km/h, strax under min måttstock om 24 km/h. Men får jag bara en enda gång i livet uppleva vindstilla förhållanden så ska det nog lösa sig. Jag blev åtminstone någorlunda trött.

Totalt var jag ute och harvade i 2 h 30 min, samt 49,8 kilometer.

Avslutade sessionen inne i lägenheten med 600 repetitioner av mina gluteusövningar + excentriska tåhävningar.

Godkväll!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here