Svettigt och ont

Hej!

Nu är sista träningspasset avklarat inför morgondagens vilodag.

En timme in i gårdagens pass så varnade pulsklockan för svagt batteri i pulsbandet.  Det har historiskt varit lite av en mardröm för mig med batteribyten på Garmins pulsband. Jag har läst på forum att flera personer haft liknande bekymmer. Grejen tidigare är att det varit svårt att få det tätt mellan bandet och locket, vilket gjort att fukt trängt in och dödat hela skiten. Igår bytte jag batteri och var väldigt noggrann med att o-ringen satt helt rätt, tryckte med fingret i mitten på locket och växeldrog skruvarna så bra jag kunde. Bandet funkade idag i alla fall! På onsdag eller nästa onsdag så kommer troligen nya Garmin Forerunner 955 att släppas, den har jag längtat efter!

Passet idag blev återigen löpband. Upplägg som följer:

Uppvärmning:

5 min @ 15 km/h, 1%

Intervaller:

2 x 6 min @ 18,1 km/h, 1%

2 x 5 min @ 18,3 km/h, 1%

2 x 4 min @ 18,5 km/h, 1%

(1 min vila rakt igenom)

Nedvarvning:

5 min @ 15 km/h, 1%

Totalt 45 minuter och 11,64 kilometer.

Det kändes ganska okej, men mot slutet blev det en aning kämpigt. Svetten lackade som aldrig förr och på de sista intervallerna så började vänster hälsena göra ont, tidigare är det den högra som spökat. Tur dock att jag gör excentriska tåhävningar på båda benen, bara att jobba vidare med det.

Efter intervallerna så körde jag igenom mitt snabbstyrkepass med lite mer explosiva övningar.

Skönt med vila imorgon!

Related Articles

Återkomsten™

Tjena! Läs om mina senaste inköp på min andra blogg först! Äntligen, äntligen så har jag tränat. Eller jag har faktiskt tjuvstartat redan innan idag då...

En gång för längesedan så var jag frisk, (inte mentalt dock)

Hej på er. Ny vecka, samma sjukdom. Upp och ned - ned och upp. Då och då har jag nästan börjar känna mig frisk, för...

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe