Drog till Falun och snurrade

Som vanligt när jag dykt upp på Lugnet denna försäsong så har min bror varit där och nött varv på varv. Han har tränat rejält mycket i år, betydligt mer än mig!

Tjena!

Disco-torsdag idag, vilket precis som förra torsdagen innebar en vända till Falun för att snurra runt på konstsnön. Ganska tråkigt väder idag med 0-2 plusgrader och fallande blötsnö, men det är ju ett väder även det!

Jag fick sällskap av min bror den första halvan av passet. På den andra halvan åkte jag lite sporadiskt med diverse personer, samt så dök det upp ett oerhört stort antal skidungdomar från flertalet lokala föreningar. Ändå kul att intresset för längdskidor verkar vara stort bland den yngre generationen, det intrycket har jag inte fått i min profession som idrottslärare.

Idag bjöds det på 2 h 35 minuter och 38,2 kilometer stakning. Sedvanligt tryckte jag in 10 impulser under den sista timmen, fem uppför och fem flackt, 15 stavtag stycket.

Det blöta föret gjorde pjäxorna dyngblöta tidigt i passet, men förutom det så gick det hyfsat. Jag slapp frysa, kroppen kändes betydligt bättre än igår och trots den fallande nysnön så gick det mot slutet förhållandevis lätt i det klassiska spåret, i skatebädden var det dock tvärnit.

Jag körde även mitt stabstyrkeprogram hemma. Ytterligare en dag avklarad!

Related Articles

En gång för längesedan så var jag frisk, (inte mentalt dock)

Hej på er. Ny vecka, samma sjukdom. Upp och ned - ned och upp. Då och då har jag nästan börjar känna mig frisk, för...

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

Uppdatering av sjukläget!

Hej på er! Som jag berättade i måndags är jag sjuk. Hemma från jobbet och hemma med Alfons. Han har varit sjuk från och till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe