En timme i ett svep

Hej på er!

Har ni sett den senaste vloggen som släpptes igår måndag för ovanlighetens skull?! Hade också blivit glad om ni prenumererade på kanalen, har siktet inställt på 1 000 prenumeranter och det kan gå med hjälp av er!

Det blev ingen träning igår. Jag mådde så otroligt illa och dåligt hela dagen. Var totalt kraftlös och utslagen. Troligen av något jag ätit. Jag orkade inte göra annat än att ligga i soffan. Så jag ställde istället in mig på att träna idag om jag var piggare, vilket jag tack och lov var.

Tanken med dagens pass var att springa en timme i sträck på 0% lutning, vilket jag också gjorde. Dock hade jag återigen missbedömt hur jobbigt det skulle bli då jag trodde det skulle gå förhållandevis smärtfritt att genomföra planen. Tji fick jag än en gång.

Jag körde såhär:

– 15 minuter uppvärmning @ 15 km/h

– 15 minuter @ 17,5 km/h

– 3 minuter löpvila @ 15 km/h

– 10 minuter @ 18 km/h

– 2 minuter löpvila @ 15 km/h

– 5 minuter @ 17,5 km/h

– 10 minuter nedvarvning @ 15 km/h

Ja, ni kanske ser vad som felar ovan? Tanken var att köra 5-minutaren på 18,5 km/h, vilket jag provade i 10-15 sekunder innan jag först sänkte till 18 och nästan direkt till 17,5. Jag var helt enkelt för rökt. Om de berodde på gårdagens magbekymmer, eller något annat låter vi vara osagt. Men samtidigt var det nog lite övermodigt med den ganska snabba löpvilan mellan intervallerna. Det blev hur som helst ett tufft pass med fina 167 i snittpuls och 184 i maxpuls.

Under passets gång hade jag en halvliters softflask framför mig som jag kunde dricka av. Det fungerade bra.

Jag avslutade denna träningsdag med gluteus-styrka och maghjul.

Se till att prenumerera på min youtube-kanal nu är ni snälla, tack!

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here