En timme i ett svep

Hej på er!

Har ni sett den senaste vloggen som släpptes igår måndag för ovanlighetens skull?! Hade också blivit glad om ni prenumererade på kanalen, har siktet inställt på 1 000 prenumeranter och det kan gå med hjälp av er!

Det blev ingen träning igår. Jag mådde så otroligt illa och dåligt hela dagen. Var totalt kraftlös och utslagen. Troligen av något jag ätit. Jag orkade inte göra annat än att ligga i soffan. Så jag ställde istället in mig på att träna idag om jag var piggare, vilket jag tack och lov var.

Tanken med dagens pass var att springa en timme i sträck på 0% lutning, vilket jag också gjorde. Dock hade jag återigen missbedömt hur jobbigt det skulle bli då jag trodde det skulle gå förhållandevis smärtfritt att genomföra planen. Tji fick jag än en gång.

Jag körde såhär:

– 15 minuter uppvärmning @ 15 km/h

– 15 minuter @ 17,5 km/h

– 3 minuter löpvila @ 15 km/h

– 10 minuter @ 18 km/h

– 2 minuter löpvila @ 15 km/h

– 5 minuter @ 17,5 km/h

– 10 minuter nedvarvning @ 15 km/h

Ja, ni kanske ser vad som felar ovan? Tanken var att köra 5-minutaren på 18,5 km/h, vilket jag provade i 10-15 sekunder innan jag först sänkte till 18 och nästan direkt till 17,5. Jag var helt enkelt för rökt. Om de berodde på gårdagens magbekymmer, eller något annat låter vi vara osagt. Men samtidigt var det nog lite övermodigt med den ganska snabba löpvilan mellan intervallerna. Det blev hur som helst ett tufft pass med fina 167 i snittpuls och 184 i maxpuls.

Under passets gång hade jag en halvliters softflask framför mig som jag kunde dricka av. Det fungerade bra.

Jag avslutade denna träningsdag med gluteus-styrka och maghjul.

Se till att prenumerera på min youtube-kanal nu är ni snälla, tack!

Related Articles

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here