En timme tröskel med impulser, runt mina båda intervallbanor

Dagen till ära så hade jag

Det röda strecket är dagens 60 minuter

Om man tittar på pulskurvan så ser man att pulsen sjunker mycket på de första sex varven på bana 1, det är när jag står i fartställning. På bana 2 så är det ingen fartställning alls, så där blir pulsen jämnare
https://adamsteen.se/
Previous articleEn helt vanlig måndag
Next articleTisdagsförmiddag

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here