Ett halvlångt stakpass

Hej!

Sent igår kväll så kom jag och min bror hem från helgens tripp till Stenungsund för vattenskoter-tävling, samt Håkan Hellström-konserten på Ullevi. Även om mitt humör från och till under helgen var ganska dåligt så var det ändå en trevlig tripp, det var kul att träffa många nya människor och de allra flesta var väldigt trevliga också. Humöret har dock fortsatt varit lite halvkasst, är småless på det mesta, trött, har lätt ångest och känner en allmän oro. En del av detta är funderingar kring hur jag ska hinna träna när jag ska jobba och även ha hand om Alfons. Dessutom oro över ekonomi och livet i stort. Men får jag bara komma in i jobbandet och låta tiden gå en aning så brukar det kännas bättre ganska så snabbt.

Idag så körde jag veckans sista träningspass. Det blev ett halvlångt stakpass på mina Elpex-fyror runt denna sväng:

Enligt min Garmin 955 (som äntligen fått en ny betauppdatering, version 12.20) så var jag ute i 3 h 15 min och 57,10 kilometer.

Till en början kändes det helt okej, men den sista timmen var rätt seg, speciellt som jag åkte i en motvindsstorm av återigen sällan skådat slag. Under denna timme så körde jag också 10 impulser.

När jag var hemma så blev det ett bål-/stabilitetsstyrkeprogram också.

Ha en fortsatt trevlig söndag!

Related Articles

Cykel med watt + styrka + stakning

Tjena! Jag har fått en ”liten dum idé” om att träna 100 timmar i juli. Förra året nådde jag 95. Med dagens pass är jag...

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here