Fyra intervallpass på fyra dagar

Sådär, då var min lilla intervallperiod lagd till handlingarna! Denna fjärde dag med intervaller blev likt igår stakintervaller och precis som då med Elpex III på fötterna. Ytterligare en likhet med gårdagen var att jag körde på cykelbanan mellan Falun och Borlänge. Men därefter upphör likheterna då jag idag körde totalt 48 stycken korta intervaller med följande upplägg:

– 5 x 90” – 30”
– 10 x 60” – 30”
– 10 x 45” – 15”
– 10 x 40” – 20”
– 13 x 30” – 15”
(2,5 min vila mellan blocken)

Idag kände jag mig lite tröttare än de tidigare dagarna, vilket kanske inte är så konstigt. Jag fick upp pulsen i 170 som max. Snittfarten på intervallerna landade ändå på fina 24,7 km/h, så det var bra.

Passet blev totalt 2 h 30 min och 48,9 kilometer. Träningen avslutades med 300 repetioner med mina kettlebell- + gummiband-övningar!

På dessa fyra dagar samlade jag in tre timmar i effektiv intervalltid, vilket jag hoppas kan ge mig lite tryck framöver.

Nu väntar två sköna vilodagar. Jag ska följa med min bror nedåt i landet på en vattenskotertävling och i samband med det så ska vi kolla på Håkan Hellström imorgon på Ullevi!

Ha det fint så hörs vi!

Related Articles

Vad fan är det som händer?! Hur är det möjligt ens?!

Här har ni veckans vlogg! Som vanligt, gilla videon, dela den, kommentera gärna och prenumerera på kanalen! _____   Följ mig gärna på mina bloggar: https://adamsteen.se https://www.addesteek.se   Youtube Instagram Facebook Twitter Strava Spreadshop Fello Hojta till om...

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here