Fyra intervallpass på fyra dagar

Sådär, då var min lilla intervallperiod lagd till handlingarna! Denna fjärde dag med intervaller blev likt igår stakintervaller och precis som då med Elpex III på fötterna. Ytterligare en likhet med gårdagen var att jag körde på cykelbanan mellan Falun och Borlänge. Men därefter upphör likheterna då jag idag körde totalt 48 stycken korta intervaller med följande upplägg:

– 5 x 90” – 30”
– 10 x 60” – 30”
– 10 x 45” – 15”
– 10 x 40” – 20”
– 13 x 30” – 15”
(2,5 min vila mellan blocken)

Idag kände jag mig lite tröttare än de tidigare dagarna, vilket kanske inte är så konstigt. Jag fick upp pulsen i 170 som max. Snittfarten på intervallerna landade ändå på fina 24,7 km/h, så det var bra.

Passet blev totalt 2 h 30 min och 48,9 kilometer. Träningen avslutades med 300 repetioner med mina kettlebell- + gummiband-övningar!

På dessa fyra dagar samlade jag in tre timmar i effektiv intervalltid, vilket jag hoppas kan ge mig lite tryck framöver.

Nu väntar två sköna vilodagar. Jag ska följa med min bror nedåt i landet på en vattenskotertävling och i samband med det så ska vi kolla på Håkan Hellström imorgon på Ullevi!

Ha det fint så hörs vi!

Related Articles

En gång för längesedan så var jag frisk, (inte mentalt dock)

Hej på er. Ny vecka, samma sjukdom. Upp och ned - ned och upp. Då och då har jag nästan börjar känna mig frisk, för...

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

Uppdatering av sjukläget!

Hej på er! Som jag berättade i måndags är jag sjuk. Hemma från jobbet och hemma med Alfons. Han har varit sjuk från och till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe