Fyra intervallpass på fyra dagar

Sådär, då var min lilla intervallperiod lagd till handlingarna! Denna fjärde dag med intervaller blev likt igår stakintervaller och precis som då med Elpex III på fötterna. Ytterligare en likhet med gårdagen var att jag körde på cykelbanan mellan Falun och Borlänge. Men därefter upphör likheterna då jag idag körde totalt 48 stycken korta intervaller med följande upplägg:

– 5 x 90” – 30”
– 10 x 60” – 30”
– 10 x 45” – 15”
– 10 x 40” – 20”
– 13 x 30” – 15”
(2,5 min vila mellan blocken)

Idag kände jag mig lite tröttare än de tidigare dagarna, vilket kanske inte är så konstigt. Jag fick upp pulsen i 170 som max. Snittfarten på intervallerna landade ändå på fina 24,7 km/h, så det var bra.

Passet blev totalt 2 h 30 min och 48,9 kilometer. Träningen avslutades med 300 repetioner med mina kettlebell- + gummiband-övningar!

På dessa fyra dagar samlade jag in tre timmar i effektiv intervalltid, vilket jag hoppas kan ge mig lite tryck framöver.

Nu väntar två sköna vilodagar. Jag ska följa med min bror nedåt i landet på en vattenskotertävling och i samband med det så ska vi kolla på Håkan Hellström imorgon på Ullevi!

Ha det fint så hörs vi!

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here