En lång stakintervall

Godkväll!

Intervallpass nummer tre på lika många dagar, check.

De två senaste dagarna blev som bekant två pass på balkongen, med endast en timme vardera i totaltid. Så idag och även imorgon blir det lite längre pass.

Efter en uppvärmning på strax över timmen så befann jag mig på cykelbanan mellan Falun och Borlänge, redo att starta dagens intervall: 50 minuter rakt av.

Det var längesedan jag körde ett längre drag, så det var på tiden. Jag körde helt enkelt cykelbanan hela vägen bort till toppen av gamla berget, där vände jag efter strax under 25 minuter och åkte tillbaka igen till och lite förbi startpunkten. Medvind till Falun, dödens motvind hemåt.

Några siffror som pulsklockan registrerade från dessa 50 minuter:

20,34 kilometer, 24,4 km/h snittfart, 168 snittpuls, 178 maxpuls, 245 höjdmeter och 240 fallmeter (”målet” något högre upp än ”starten”).

Som vanligt åkte jag på mina Elpex III. Jag tyckte kroppen kändes ganska bra hela vägen och jag kände inte av något från de två senaste dagarnas intervaller. Hela passet blev 2 h 30 min och jag kom 51,3 kilometer på den tiden. Det blev sedan styrka hemma i form av 550 repetitioner med mina gluteus-övningar.

Ha en fin kväll!

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here