Ett klassiskt blandband

Hej där!

Klar med dagens träning: löpband + skierg i nämnd ordning. Började alltså med löpningen idag. Tanken var att köra lite lättare farter än vanligt på båda maskinerna, vilket jag också gjorde. Men det kändes nästan lika jobbigt som när jag kört de tidigare veckornas hårdare pass. Jag behövde dock inte lägga mig ned efteråt, så jag lyckades kanske med målet ändå.

Såhär såg det ut för oss siffernördar:

Löpband

– 13 min uppvärmning @ 15 km/h, 0% + 3 x 20”-20” @ 20 km/h, 0%

– 10’ @ 18 km/h, 1%

– 2 x 4’ @ 15 km/h, 5%

– 2 x 4’ @ 11,5 km/h, 10%

– 1 x 4’ @ 9 km/h, 15%

(1’ vila)

– 10’ nedvarvning @ 15 km/h, 0%

Skierg

– 15 min uppvärmning (3×20 snabba drag) @ sub 2,00

– 10’

– 3 x 3,20’

– 10 x 40”-20”

(1’ vila)

– 10 min nedvarvning @ sub 2,00

Motstånd 8

Efter det härliga passet så körde jag också lite styrka: 700 reps av mina gluteus-övningar och 100 reps av mina kettlebell-övningar med gummiband. Dessa styrkepass är visserligen jobbiga och tar lite tid, men jag känner att dom behövs i skadeförebyggande syfte och för att lära mig aktivera rätt muskler.

 

_____

På det här med ett eventuellt nytt jobb så kanske man skulle kontakta Simplea som man kan kontakta om man vill hyra serveringspersonal.

Related Articles

En gång för längesedan så var jag frisk, (inte mentalt dock)

Hej på er. Ny vecka, samma sjukdom. Upp och ned - ned och upp. Då och då har jag nästan börjar känna mig frisk, för...

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

Uppdatering av sjukläget!

Hej på er! Som jag berättade i måndags är jag sjuk. Hemma från jobbet och hemma med Alfons. Han har varit sjuk från och till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe