…och såklart lite löpband

Så var dagen avklarad rent träningsmässigt. Andra passet blev löpband och intervaller.

Upplägg som följer:

– 12 min uppvärmning @ 15 km/h, 0% +

3 x 20”-20” @ 20 km/h, 0%

– 2×5’ @ 19 km/h, 1%

– 2×5’ @ 15,5 (15,0 andra) km/h, 5%

– 2×5’ @ 11,5 km/h, 10%

(1’ vila)

– 10 min nedvarvning @ 15 km/h, 0%

Det var riktigt slitsamt idag. Kände redan under de första intervallerna att jag blev lite för trött. Inför den fjärde intervallen fick det vara nog och jag sänkte farten från 15,5 km/h till 15. Tänkte först ta en extra minuts vila, men struntade i det.

De två sista intervallerna så fick det bli 11,5 km/h istället för 12. Lika bra det. Det blev ju ingen katastrof ändå. Hårda och bra pass på slutet, samt lite dålig sömn en tid. Så det är bara att gilla läget. Bestämde mig för att försöka träna en lugnare vecka nu, både till antal timmar och intensitet. Få se om jag lyckas med det. På fötterna satt ett par äldre Hoka Rincon.

Jag har just fått en ny massagepistol, så jag säljer min gamla som är riktigt bra. Hör av dig om du är sugen att köpa den!

Related Articles

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

Uppdatering av sjukläget!

Hej på er! Som jag berättade i måndags är jag sjuk. Hemma från jobbet och hemma med Alfons. Han har varit sjuk från och till...

Fin långjanne med bl.a. premiär på FB-spåret

Tjena! Idag har jag haft ett både långt och väldigt fint pass i skogarna mellan Falun och Borlänge. Jag läste på skidspår.se att FB-spåret var...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe