Fin stakmaskinsøkt

Misslyckades återigen med att hålla mig på tröskel på stakmaskinen, men va’ fan, jag klarade mitt mål, jag blev trött och jag fick ett bra pass!

Dagens andra träningspass är äntligen klart på denna dagen mellan två vilodagar. Ja, det blev så denna gång och det känns bara skönt!

På detta pass blev det en uppvärmning om fem minuter i sub 2,00 min/500m-fart, med 20 snabba drag vid minut fyra, på motstånd 8 (124 dragfaktor). Som nedvarvning blev det fem ytterligare minuter i liknande fart, men på motstånd 1 (58 dragfaktor).

Huvudingrediensen i passet var 30 minuter rakt av (motstånd 8, 124 dragfaktor), där målet var 1,50 udda minuter och 1,46 jämna minuter, något som lyckades ganska bra:

Ja ja, misslyckades på den första, men jag tog igen det på de två sista ändå!

Ojämnt jämn fart

Till skillnad från löpbandet i morse så tyckte jag inte att den ”lätta” minuten gav mig så mycket återhämtning, det var mest jobbigt eller jättejobbigt. Det var dock aldrig någon fara med att inte klara målet, även om det blev grisigt mot slutet. 8316 meter och ett snitt på 1,48,2 är en av mina bästa prestationer på 30 minuter. Mitt rekord är 8337 meter och 1,47,9 i snitt från den 12/3 2021.

Fint att börja veckan med två fina och tuffa pass!

Ha en fortsatt fin måndag kära läsare.

Previous articleNyttig och god dryck!
Next articleIntervall-onsdag

Related Articles

Vad fan är det som händer?! Hur är det möjligt ens?!

Här har ni veckans vlogg! Som vanligt, gilla videon, dela den, kommentera gärna och prenumerera på kanalen! _____   Följ mig gärna på mina bloggar: https://adamsteen.se https://www.addesteek.se   Youtube Instagram Facebook Twitter Strava Spreadshop Fello Hojta till om...

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here