Mellansäsong med ständig bar överkropp. Men med timmen kvar så rök linnet!

Hej!

Jag har fått till en bra start på träningsåret såhär tre veckor in. Det resulterade i att jag idag gjorde veckans sista pass och imorgon väntar vilodag tillsammans med Alfons. Sedan vila igen på tisdag, precis som vanligt. Det kan behövas.

Idag valde jag att börja med TRX-styrka, två set av övningarna från båda passen + tåhävningar. Skönt att ha det avklarat innan för en gångs skull.

Rullskidorna blev en lugn tur stakning på 2 h 35 min och 41,5 kilometer. På fötterna hade jag Elpexfyror. Jag började med en vända i Skräddarbacken för lite extra höjdmeter, därefter tog jag mig via Stora Tuna kyrka till Torsång och hem via Islingby. Även idag bjöds det på en helt sinnesjuk storm. Snälla låt det vara vindstilla någon gång, jag tar (nästan) hellre konstant regnande i veckor, bara jag slipper vinden..!

Denna vecka landade på 11 h 15 min och 185 kilometer. Hittills på tre veckor har jag skramlat ihop 38 h 45 min.

Ha en fortsatt fin lördag!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here