Tjo!

Äntligen fredag och den 13:e på det, kan inte bli bättre! Otursdagen hindrade inte mig från att köra stakintervaller endast iförd ett par shorts. Brännan ska jobbas på vid minsta solglimt!

Jag började med att värma upp mot cykelbanan mellan Borlänge och Falun, (känns fel att skriva Borlänge först). Omkring Mellsta hör jag det oroväckande ljudet av pickande bakom mig, det är inte ofta jag blir ikappåkt, men idag så blev det så. Det var inte vem som helst som kom ikapp, nämligen Olle Kalered som är en ytterst kompetent orienterare i första hand, men även löpare och skidåkare. Vi slog följe fram till där cykelbanan började, trevligt med sällskap!

Intervallerna körde jag längs cykelbanan, 10 x 4 minuter (1 minut vila), sex stycken bortåt, vändning på toppen av Gamla Berget och fyra stycken hemåt.

Fin medvind bortåt, dödens motvind hela vägen hem. Kroppen kändes stabil, varken mer eller mindre. Jag fick i alla fall in 40 stabila intervallminuter med en snittfart om 24,1 km/h på Elpex III.

Passet landade på 2 h 10 min och 41,1 kilometer.

Ha en fin fredagskväll era dårar!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here