Första löppasset på länge

Äntligen löpning igen!

Hej!

Igår så sprang jag mitt första löppass sedan den 17:e september när jag gjorde illa vaden under mina intervaller. Det har varit tråkigt att inte kunna springa, men jag har känt av vaden, så därför valde jag att avvakta. Det funkade helt okej igår, tack och lov. Jag sprang en timme och 11,7 kilometer, bland annat upp på Tjärnaberget. Än en gång sprang jag i mina Hoka Tecton x. Efter löpningen blev det kettlebell-styrka och sedan direkt ner på stan för afterwork med mina arbetskamrater.

Idag var jag rätt seg av förklarliga skäl. Kom till slut iväg på ett halvsegt stakpass om tre timmar och 48 kilometer. Dålig fantasi denna gång, så det blev fram och tillbaka till Falun längs cykelbanan bredvid länsväg 293. Tio impulser fick jag in under den sista timmen och bålstabilitetstyrka efteråt!

Related Articles

Hur gör man världens bästa psykgryta™?

 Här är denna veckas vlogg, rykande färsk. - Tack till er som swishade mig förra veckan för att stöda kanalen - fortsätt gärna 076 -...

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here