Första löppasset på länge

Äntligen löpning igen!

Hej!

Igår så sprang jag mitt första löppass sedan den 17:e september när jag gjorde illa vaden under mina intervaller. Det har varit tråkigt att inte kunna springa, men jag har känt av vaden, så därför valde jag att avvakta. Det funkade helt okej igår, tack och lov. Jag sprang en timme och 11,7 kilometer, bland annat upp på Tjärnaberget. Än en gång sprang jag i mina Hoka Tecton x. Efter löpningen blev det kettlebell-styrka och sedan direkt ner på stan för afterwork med mina arbetskamrater.

Idag var jag rätt seg av förklarliga skäl. Kom till slut iväg på ett halvsegt stakpass om tre timmar och 48 kilometer. Dålig fantasi denna gång, så det blev fram och tillbaka till Falun längs cykelbanan bredvid länsväg 293. Tio impulser fick jag in under den sista timmen och bålstabilitetstyrka efteråt!

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here