Trestegsraket och full hand

Hej!

Då har det tränats sent igen, rejält sent. Men fem timmar träning är fem timmar träning oavsett tid på dygnet!

Del ett blev löpning. 2 h 20 min och 26,4 kilometer. En blandning mellan terräng, asfalt och grusväg. Passade på att inviga mina nya Hoka Challenger ATR 7 som var som klippt och skurna för dagens runda. En skön allroundsko! Under passet så körde jag fem stycken stegringar/koordinationslopp. Vaden kändes bra, likaså hälsenan. Peppar, peppar, ta i trä.

Del två blev skate. 1 h 45 min och 29 kilometer. Körde fem impulser under denna del. Frös i övrigt mest om händerna.

Efter skaten körde jag min TRX-styrka. För att sedan avsluta med del tre som blev klassiskt. 1 h prick och 15,5 kilometer på Elpex 4. Fem diagonalimpulser blev det här.

Denna vecka landade på 18 h och 256 kilometer. Fyraveckorsperiod nummer sex detta träningsår landade på mediokra 49 h 45 min, men den innehöll också sex sjukdagar. Hittills i år är jag nu uppe i 405 timmar på 24 veckor, det går bra med att dra ned på träningen…

Related Articles

Tisdagströskel + egentid

Hej! Ni kan väl inte ha missat min senaste vlogg? Har ni det så är det hög tid att gå in och kolla! Nu kanske ni...

Producentansvar: En Nyckel till Hållbarhet

Hej kära bloggvänner. Producentansvar är ett viktigt verktyg i vår strävan efter en mer hållbar framtid. Det handlar om att tillverkarna bär ansvaret för hela...

ICA-Loppet 2024

Här kommer en vlogg med bland annat löptävlingen ICA-loppet, träning med min bror Jonatan, inslag av Alfons, häng i sommarstugan och MYCKET MER! _____ Bli medlem i...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here