Trestegsraket och full hand

Hej!

Då har det tränats sent igen, rejält sent. Men fem timmar träning är fem timmar träning oavsett tid på dygnet!

Del ett blev löpning. 2 h 20 min och 26,4 kilometer. En blandning mellan terräng, asfalt och grusväg. Passade på att inviga mina nya Hoka Challenger ATR 7 som var som klippt och skurna för dagens runda. En skön allroundsko! Under passet så körde jag fem stycken stegringar/koordinationslopp. Vaden kändes bra, likaså hälsenan. Peppar, peppar, ta i trä.

Del två blev skate. 1 h 45 min och 29 kilometer. Körde fem impulser under denna del. Frös i övrigt mest om händerna.

Efter skaten körde jag min TRX-styrka. För att sedan avsluta med del tre som blev klassiskt. 1 h prick och 15,5 kilometer på Elpex 4. Fem diagonalimpulser blev det här.

Denna vecka landade på 18 h och 256 kilometer. Fyraveckorsperiod nummer sex detta träningsår landade på mediokra 49 h 45 min, men den innehöll också sex sjukdagar. Hittills i år är jag nu uppe i 405 timmar på 24 veckor, det går bra med att dra ned på träningen…

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here