Ser ni glädjen i mina ej sportbrille-beprydda ögon, över att få staka i fem timmar i pissregn?!

Hej och godkväll.

Nu räknar jag ner dagarna in mot jobbstart nästa tisdag. Ska bli skönt att slippa dessa timjagerier! Denna vecka och nästa blir det lite mer körning, sen hoppas jag att jag lyckas lugna ned mig och fokusera mer på bra pass, Alfons, jobbet, samt livet utanför. Men vi vet ju hur det brukar sluta.

Idag blev det en sen start igen, men det blev en start och det blev ett pass på fem timmar och 86,2 kilometer stakning på mina Swenor IV längs följande slinga:

Siffrorna är mellantider för varje timme. Den blöta asfalten gjorde att snittfarten landade på beskedliga 17,2 km/h. Så kan det vara.

Det var en aning segt i kroppen från gårdagens pass, blåsigt (vad annars) och genomblött väder. Men förutom det gick det ändå helt okej.

Några punkter från passet:

• Efter 90 minuter passerade jag Aspeboda golfbana, där blev jag ikappkörd av storskidåkarna Andreas Svensson och Pontus Hermansson i bil. De hade varit och spelat golf. De tyckte att det såg roligt ut, det jag höll på med! Dagens höjdpunkt.

• Kul att vägen mellan Aspeboda och Olsbacka är lagad och åkbar igen. Även mellan Torsång och Ornäs så är det i princip helt åkbart också.

• Efter 3 h 30 min blev jag så hungrig att jag stannade på Ica Slätta i Falun för att köpa en baguette. Det gjorde mig pigg och glad.

• Sista timmen så körde jag 10 impulser på 15 stavtag.

• Dagens styrka blev 550 repetitioner med gluteus-övningar.

Godnatt!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here