6 x 10 min

Äntligen barkaka och Oakleys – min uniform!

Jahapp, stakintervaller idag igen. Det blev 6 x 10 minuter, eller ja, rättare sagt:

– 10 min
– 10 x 45”-15”
– 10 min
– 10 x 40”-20”
– 10 min
– 13 x 30”-15”
(2,30 min vila mellan block)

En blandning av längre och kortare intervaller, eller drag som det också kan kallas.

Även idag höll jag till på cykelbanan mellan Falun och Borlänge. Den är fan bra den! Denna gång bjöds det på en magisk medvind mot Falun, såklart, alla vill väl dit? Hemåt mot Borlänge var det en inte alls lika magisk motvind. Men det var i alla fall rättvist för en gångs skull.

Jag lyckades snitta 24,5 km/h totalt på intervallerna som i tid blev 50 min 40 sek (jag räknar med vilan som intervaller när det blir kortare drag likt 40”-20”, etc), där jag plockade 235 höjdmeter och tappade 200 på totalt 20,7 kilometer.

Denna dag så blev passet tre timmar och 58,4 kilometer långt. Jag åkte på Elpex III. Efter intervallerna så bjöds det på bål-/stabilitetsstyrka!

Ha en fin kväll!

Related Articles

En gång för längesedan så var jag frisk, (inte mentalt dock)

Hej på er. Ny vecka, samma sjukdom. Upp och ned - ned och upp. Då och då har jag nästan börjar känna mig frisk, för...

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

Uppdatering av sjukläget!

Hej på er! Som jag berättade i måndags är jag sjuk. Hemma från jobbet och hemma med Alfons. Han har varit sjuk från och till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe