Oakley Jawbreaker med fotokromatisk lins
Tänk att det ska de regna konstant, varenda jävla dag. Varför kan vi inte bara få sol, uppehåll och vindstilla? Är det för mycket begärt?!

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära!

Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la mig i hyfsad tid igår kväll, hade ställt klockan på 08,30, vaknade till och tänkte snooza till 09. Nästa gång jag vaknade var klockan 11,30, jag fick panik och tänkte kasta mig upp, ”råkade” dock somna en timme till och vaknade 12,30. 10 h 10 min sömn, det var inte illa, men det var nog välbehövligt för mig som annars brukar sova 5-7 timmar och ständigt känner mig eftersatt med just sömn.

Efter en lång stund med frukost så tänkte jag bege mig ut, det började då att tokregna, så jag betade av tåhävningar och 300 repetitioner med kettlebell och gummiband så länge. Lagom tills det blev klart så hade det slutat regna och börjat klarna upp, dock var asfalten fortsatt blöt.

Jag hade väldiga bestyr att bestämma vilken runda jag skulle köra. Det är ju vägbyggen och avgrävningar överallt. Det enda som i princip är okej är ju mina vanliga vändor ut mot cykelvägen mellan Falun och Borlänge. Men att grisa omkring där varje dag känns ju lite småtrist. Det fick bli en tur som började i Skräddarbacken för höjdmeter-jagande, vidare mot Lindan, Trollebo och Spraxkya. Även här i närheten av Trollebo så är det en rejäl avgrävning av cykelbanan, det är några tomtar som håller på bygga om tomten, eller vad fan dom nu gör, det har stått sig orört i minst ett års tid, knappt så man kan gå igenom. Sista gången jag åker den vändan på ett tag. Turen fortsatte över Alderbäcken och avslutades med en ny sväng upp till toppen av Skräddarbacken.

Just det, jag körde impulser för första gången på länge idag. Fem stycken uppför och fem stycken med stillastående start, 15 stavtag vardera. Passet landade på tre timmar och 49,4 kilometer. Hemkomst klockan 20,22. Bättre sent än aldrig som vi brukar säga!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here