KOM-slakt runt intervallbanan

Ja ja, lugna er nu och sätt er ner. Ni behöver inte oroa er där ute i stugorna. Dagens KOM-slakt runt intervallbanan beror till stor del på att det var varmt ute, helt vindstilla och att det var nästan helt torrt i asfalten. Sen hade jag ju förträffligt sällskap i form av Måns Sunesson också, bara en sådan sak får ju vem som helst att åka snabbare. 
Planen för dagen var att åka 3 – 2 – 1 varv runt min intervallbana i Skräddarbacken, med 3 och 2,5 minuters vila mellan. Det skulle köras i AIII-intensitet, med åtminstone en växel kvar. Planen gick i lås och det kändes för en gångs skull bra, både i kroppen och tekniskt sett. Kul att något går bra en sorgens dag som denna med blodröda siffror på börsen. 
Siffrorna på intervallerna blev följande:
Första: 15,00 min, 5,59 km, 161 snittpuls, 172 maxpuls, 80 höjdmeter, 80 fallmeter, 22,3 km/h snittfart

Andra: 10,00 min, 3,79 km, 167 snittpuls, 178 maxpuls, 60 höjdmeter, 65 fallmeter, 22,7 km/h snittfart

Tredje: 5,00 min, 1,91 km, 168 snittpuls, 180 maxpuls, 25 höjdmeter, 20 fallmeter, 22,8 km/h snittfart
Jag körde på mina elpexfyror bak och treorna fram. Bästa varvtiden idag blev 4,48 min, jämfört med 5,14 min i måndags! Bra pass helt klart, totalt var vi ute i 90 minuter och hade en trevlig pratstund efteråt, där allt ifrån pulsklockor till indonesisk mat avhandlades, kul med sällskap ibland!
https://adamsteen.se/
Previous articleBittert.
Next articleFredagsmyz

Related Articles

Inredningsdetaljer

Hej kära bloggvänner. Jag har aldrig riktigt brytt mig om inredning, inredningsdetaljer eller liknande. Har tidigare mest bara tagit det som funnits till hands, antingen...

Slitsamt på bandet

Hejsan! Ny vecka igen, vad hände med helgen?! Jobbig dag mentalt idag med mycket funderingar och tankar kring livet, ekonomi och så vidare. Fick lönespecifikationen...

Kort skatepass

Hej på er! Det blev en högst spontan partykväll igår i Falun, vilket var trevligt. Därav blev dagens pass lite kortare än tänkt, men vad...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe