Långt skiergpass!

Nöjd efter dagens urblåsning!

Tjena!

Jag hade blivit väldigt tacksam om ni kollade på min senaste vlogg där jag bland annat tränar 34 timmar på nio dagar, bryter en stav, psykar på med vädrets makter emot mig och mycket mer. Ni får gärna lägga en kommentar och även dela den vidare på alla era plattformar och till folk ni tror skulle gilla den, tack på förhand kära ni!

Nu är jag inne på slutspurten av min tokiga jakt på 800 timmar och idag har jag kört ett blandat pass.

Först joggade jag 20 minuter och 4,2 kilometer utomhus. Det var det jag hann med innan jag åkte till Alfons skola för hans första utvecklingssamtal. Allt verkade gå bra där, han lärde sig och han skötte sig bra. Skönt!

När jag kommit hem igen så städade jag undan lite vinterkläder, fixade i förrådet, sydde ihop tights + tröja efter vurpan i måndags och sen var det dags för skierg.

För att samla extra tid så började jag med 25 minuter uppvärmning i sub 2,00-tempo med 4 x 20 snabba drag i sub 1,40-tempo. Jag dammade därefter av en klassiker:

Ville inte vända ut och in på mig själv idag, så jag startade tämligen försiktigt. Trots det blev det rätt kämpigt under de 3-4 sista intervallerna.

Planen var först att börja på 1,54-tempo på den första intervallen, men jag reviderade planen precis innan jag drog igång. Det gick dock förhållandevis smärtfritt att genomföra.

Intervallerna var dock inte klara där, utan det blev en kort körning till:

Här blev det lite tuffare, men jag lyckades åtminstone snitta under 1,40-tempo.

Allt ovan kördes på motstånd 8. Som avslutning sänkte jag motståndet till 1 och körde 15 minuter till i sub 2,00-tempo. Till sist betade jag också av ett maxstyrkepass med maghjul.

Tack för idag!

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here