Måndagsintervaller på löpband

Tjena!

Som så oftast på måndagar, sista dagen innan vilodag blev det intervaller på löpbandet. Det blev än en gång lite jobbigare än tänkt. Kämpigt att tro att man är lite bättre än vad man är, eller att tro man är i fullgott slag. Idag blev det jobbigt när jag ökade lutningen och sprang uppför. Det är väl en kombination av fågel-hjärta/lungor och brist på intervaller med lutning.

Upplägget som jag körde idag var som följer:

– 14 minuter uppvärmning @ 15 km/h, 0% lutning

– 6 x 5 minuter (1 minut vila):

1-2:a @ 18 km/h, 0%

3-4:e @ 15 km/h, 5%

5-6:e @ 12 km/h, 10%

– 10 minuter nedvarvning @ 10 km/h, 10%

Som sagt var det kämpigt uppför, medan de två första intervallerna flöt på utan bekymmer. Skönt ändå att jag orkade med mina tänkta farter och lutningar. Enligt min Garmin 955 så landade snittpulsen över hela passet på 164 och maxpulsen 184. På fötterna hade jag mina Hoka Rocket X, precis som i lördags.

Efter cardion så körde jag även delar av mina TRX-pass + bålstyrka.

Imorgon kommer en överraskning omkring 08,00, ledtråd!

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here