Måndagsintervaller på löpband

Tjena!

Som så oftast på måndagar, sista dagen innan vilodag blev det intervaller på löpbandet. Det blev än en gång lite jobbigare än tänkt. Kämpigt att tro att man är lite bättre än vad man är, eller att tro man är i fullgott slag. Idag blev det jobbigt när jag ökade lutningen och sprang uppför. Det är väl en kombination av fågel-hjärta/lungor och brist på intervaller med lutning.

Upplägget som jag körde idag var som följer:

– 14 minuter uppvärmning @ 15 km/h, 0% lutning

– 6 x 5 minuter (1 minut vila):

1-2:a @ 18 km/h, 0%

3-4:e @ 15 km/h, 5%

5-6:e @ 12 km/h, 10%

– 10 minuter nedvarvning @ 10 km/h, 10%

Som sagt var det kämpigt uppför, medan de två första intervallerna flöt på utan bekymmer. Skönt ändå att jag orkade med mina tänkta farter och lutningar. Enligt min Garmin 955 så landade snittpulsen över hela passet på 164 och maxpulsen 184. På fötterna hade jag mina Hoka Rocket X, precis som i lördags.

Efter cardion så körde jag även delar av mina TRX-pass + bålstyrka.

Imorgon kommer en överraskning omkring 08,00, ledtråd!

Related Articles

Vlogg: #39

 Veckans vlogg är här, rykande färsk! Jag skulle bli jätteglad om ni spred och delade videon samt kanalen, om ni kommenterade, gillade videon och...

Måndagsfest på löpbandet

Tjena! Ännu en måndag där jag hade förmånen att grilla mig själv! Tänk vilket privilegium alltså. Jag har känt mig sliten på slutet med svårt att...

Lagom lång födelsedagsstak

Tjena! Idag fyller jag 39 år. Fy fan vad gammal jag blivit. Vad har jag ens åstadkommit och vad har jag ens, förutom Alfons?! Jag tränade...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe