Morgonkaka på löpbandet

Då jag sällan har medvind (i livet?!) så får jag se till att skaffa en artificiell dito med hjälp av min fläkt!

Tjena!

Då var vi tillbaka i rutinerna igen. Känns ändå skönt på något sätt. Att det ska vara så svårt att i förväg inse det och att fortsätta hålla god dygnsrytm. Nåväl, det är som det är.

Dagens första träningspass av två planerade blev löpband. Jag körde 45 minuter i ett svep, utan stopp, där jag blandade farter och lutningar på följande sätt:

– 10 minuter uppvärmning @ 15 km/h, 0%

– 30 minuter i växlande tempo och lutning, fördelat på:

0% lutning: 3 min @ 17,5 km/h / 3 min @ 19 km:h / 3 min @ 18 km/h / 1 min @ 20 km/h

5%: 5 varv med 1 min @ 14,1 km/h / 1 min @ 15,1 km/h

10%: 5 varv med 1 min @ 11,1 km/h / 1 min @ 12,1 km/h 

– 5 minuter nedvarvning @ 7 km/h, 15%

Det var det hele. Hyfsat likt passet för två veckor sedan, men något snabbare farter + en nedvarvning på bandets maxlutning 15%.

Trots en hyfsat sliten kropp från den senaste tidens träning så kändes det skapligt i kroppen. Stabilt liksom, även om det stundtals var slitsamt. Men kul med variation på olika farter, lutningar och tider!

Passet blev som sagt 45 minuter och jag fick in 10,5 kilometer totalt. Medelpulsen blev 165 och maxpulsen landade på 179. På fötterna hade jag ett par carbonskor från Hoka.

Fin start på veckan!

Previous articleSpela Harpan
Next articleSession number two ☑️

Related Articles

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here