Skate i en å en halv

Tjena!

Fin dag idag med friluftsdag i Romme alpin och slalomåkning under arbetstid. Därefter handling av diverse matvaror och förberedelser inför morgondagens Orsa Grönklitt Ski Marathon.

Träningen blev ett lugnt skatepass på 90 minuter och 26,5 kilometer. Det enda jag lade in var fem impulser. Riktigt lättfört idag igen och stundtals ganska isiga spår. Körde på ett par Salomon-skidor som har betydligt bättre kanter än mina övriga skidor.

Kändes dåligt som vanligt, tendens till kramp i triceps och vader. Dessutom har jag haft någon form av ångest under passen denna vecka, nästan så jag velat börja gråta och avbryta träningen. Det är kul nästan jämt! Tjoflöjt!

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here