Skate i en å en halv

Tjena!

Fin dag idag med friluftsdag i Romme alpin och slalomåkning under arbetstid. Därefter handling av diverse matvaror och förberedelser inför morgondagens Orsa Grönklitt Ski Marathon.

Träningen blev ett lugnt skatepass på 90 minuter och 26,5 kilometer. Det enda jag lade in var fem impulser. Riktigt lättfört idag igen och stundtals ganska isiga spår. Körde på ett par Salomon-skidor som har betydligt bättre kanter än mina övriga skidor.

Kändes dåligt som vanligt, tendens till kramp i triceps och vader. Dessutom har jag haft någon form av ångest under passen denna vecka, nästan så jag velat börja gråta och avbryta träningen. Det är kul nästan jämt! Tjoflöjt!

Related Articles

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

90 minuter

Tjena! Tack och lov var det snabbare före i spåren idag. Gårdagen var inte rolig. Tyvärr har ju folket som sköter plogning med mera misslyckats...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here