Skönt med vilodag imorgon!

Nöjd som få under uppvärmningen, strax därefter när himmelen öppnade sig, inte fullt lika nöjd

Hej på er.

Ja, det har varit ett massivt tränande de senaste sex dagarna, närmare bestämt 23 h 35 min. Allt i ensam majestät. Imorgon ska det bli otroligt skönt och välbehövligt med en vilodag.

Jag kollade vädret innan jag stack ut idag, inget regn på prognosen. Givetvis var den felaktig och jag bjöds återigen på en skur utan dess både i både längd och mängd. Borde inte vara så svårt att göra väderprognoser, det regnar konstant dygnet runt och så stormvindar på det. Nåväl, det var inte kallt i alla fall.

Dagens pass var en blandning av kortare och något längre intervaller. Nämligen tre stycken set med:

5 x 4 minuter (1 minut vila) + 5 x 30”-30” (2 minuter vila mellan sista 30” och nästa 4’).

Jag kände på uppvärmningen att kroppen var väldigt sliten av den hårda träningen. Intervallerna genomfördes ändå bra och känslan var helt okej, även om pulsen var låg. Tur att jag hade sportdryck med mig i mitt slangbälte. Bältet har jag fortsatt försökt modda genom olika åtgärder för att försöka få det ännu mer optimalt. Bland annat är det lite för tight att stänga  facket där vätskeblåsan ligger, jag försökte trimma ner blåsan en aning, men det slutade med att den började läcka. Turligt nog hade jag en till och dessutom kontaktade jag hydrapak som skulle skicka en ny.

Trots ett nytt krig mot vädrets makter och en seg kropp så lyckades jag snitta 24,9 km/h idag på mina Elpex bjud-3. Sammanlagt blev passet tre timmar och 60 km på pricken. Körde efteråt igenom mitt snabbstyrkepass också, så nu är jag mör!

Ha en fortsatt fin kväll!

Related Articles

Hur gör man världens bästa psykgryta™?

 Här är denna veckas vlogg, rykande färsk. - Tack till er som swishade mig förra veckan för att stöda kanalen - fortsätt gärna 076 -...

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here