Nya intervaller i ny huvudbonad

 

Jävligt stilig i ny hjälm.

 

Hej kamrater!

Skönt med en vilodag igår. Jag hade en heldag med Alfons där vi betade av en del måsten inför midsommar, skönt att ha det avklarat. Vi hann även med att äta glass från en glasskiosk på Norra Backa, köpa nya sneakers till mig och avslutningsvis gå (Alfons på cykel) cirka 1,5 kilometer enkel väg till Coop för att hämta ut min nya hjälm! Hjälmen som är en Lazer Genesis var precis som min gamla Lazer Z1 riktigt fin. Skön på huvudet, lätt och smidig. Dock så har jag fått en version utan Mips, trots att det stod i både beskrivning och på kartong att det skulle vara Mips. Båda företagen är dock underrättade, så det löser sig nog.

Efter att ha varit med Alfons nästan hela dagen även idag, så blev han hämtad strax innan 16 av sin mamma. Då var det dags för mig att få leka av mig på mina Elpex 3 via stakning och stakintervaller, idag längs vägen mellan Pusselbo och Mockfjärd. Såhär var dagens upplägg:

-20 min
– 10 x 45”-15”
– 10 x 40”-20”
– 15 min
– 13 x 30”-15”
– 10 x 30”-30”

2-4 minuter vila mellan blocken. De tre första bortåt och de tre sista hemåt. Kändes helt okej idag. Inte speciellt mycket vind åt något håll idag heller, till min enorma lättnad och glädje! Fick dock givetvis några regnstänk på mig även idag, så strea

Related Articles

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

Löpintervaller – stakning – kettlebell

Tjena! Nu har jag sommarlov, fy fan vad skönt! Det kan ni få fira in genom att kolla min senaste vlogg, kommentera, prenumerera på kanalen...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here