Nya intervaller i ny huvudbonad

 

Jävligt stilig i ny hjälm.

 

Hej kamrater!

Skönt med en vilodag igår. Jag hade en heldag med Alfons där vi betade av en del måsten inför midsommar, skönt att ha det avklarat. Vi hann även med att äta glass från en glasskiosk på Norra Backa, köpa nya sneakers till mig och avslutningsvis gå (Alfons på cykel) cirka 1,5 kilometer enkel väg till Coop för att hämta ut min nya hjälm! Hjälmen som är en Lazer Genesis var precis som min gamla Lazer Z1 riktigt fin. Skön på huvudet, lätt och smidig. Dock så har jag fått en version utan Mips, trots att det stod i både beskrivning och på kartong att det skulle vara Mips. Båda företagen är dock underrättade, så det löser sig nog.

Efter att ha varit med Alfons nästan hela dagen även idag, så blev han hämtad strax innan 16 av sin mamma. Då var det dags för mig att få leka av mig på mina Elpex 3 via stakning och stakintervaller, idag längs vägen mellan Pusselbo och Mockfjärd. Såhär var dagens upplägg:

-20 min
– 10 x 45”-15”
– 10 x 40”-20”
– 15 min
– 13 x 30”-15”
– 10 x 30”-30”

2-4 minuter vila mellan blocken. De tre första bortåt och de tre sista hemåt. Kändes helt okej idag. Inte speciellt mycket vind åt något håll idag heller, till min enorma lättnad och glädje! Fick dock givetvis några regnstänk på mig även idag, så strea

Related Articles

Återkomsten™

Tjena! Läs om mina senaste inköp på min andra blogg först! Äntligen, äntligen så har jag tränat. Eller jag har faktiskt tjuvstartat redan innan idag då...

En gång för längesedan så var jag frisk, (inte mentalt dock)

Hej på er. Ny vecka, samma sjukdom. Upp och ned - ned och upp. Då och då har jag nästan börjar känna mig frisk, för...

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe