Lycklig som få över att åka rullskidor i blåst och regn på grusiga och lövfyllda asfaltsvägar. Man kan ha det sämre! Satte en cykellampa på hjälmen för att se under den sista tiden av passet, funkade kanon!

Tjenare!

Idag var det åter tungt att ta sig ut på träning. Efter att ha kommit hem från jobbet, bytt om och ätit mellanmål så lade jag mig en stund i soffan, fullt påklädd med pjäxor och hjälm. Den tänkta stunden blev nästan en timme lång. Det var millimetrar från att bli en inställd träning idag. Men icke, att ge upp är inte min melodi. Istället fick det bli ett träningspass som gick riktigt tungt på grund av de yttre faktorerna, kroppen kändes dock helt okej hela vägen!

Passet blev 2 h 35 minuter och 42,5 kilometer stakning på swenor 4. 10 stycken impulser kördes under den första halvan av passet, när det fortfarande var ljust ute..

Efter träningen utomhus så blev det dusch av pjäxor och rullskidor i duschen, samt slipning av stavspetsar som vanligt. Skönt att slipa dom direkt efter passet, så slipper jag krångla med det inför kommande pass.

Jag körde även 300 repetioner med kettlebell + gummiband.

Ha det fint så hörs vi!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here