Träningsårets snabbaste löpning

Tufft och svettigt på bandet idag
Tufft och svettigt på bandet idag

Uppvärmning och nedjogg utomhus mellan regnskurarna

Godkväll!

Planen för idag var först en cykeltur, men då det utlovades och sedan kom regn så ändrade jag om planerna häromdagen. Istället fick det bli löpbandsintervaller. Två dagar i rad med intervall alltså. Men tidigt pass och stakning igår, samt sent pass och löpning idag gjorde att jag kunde leverera även idag.

Dagen pass blev såhär:

Uppvärmning: 30 minuter och 6 kilometer ute. Hoka Clifton 7 på fötterna.

Intervaller: 10 x 3 minuter löpband @ 18,5 km/h (3,15 min/km), 0% lutning. 1 minut vila. Rincon på fötterna.

Gluteusaktivering: sju övningar, 100 reps vardera. Med kroppen, gummiband och kettlebell på vissa.

Nedjogg: 30 minuter och 6 kilometer.

Passet på bandet var det snabbaste jag sprungit på länge. Det kändes kan jag lova. Efter den sjätte intervallen var jag osäker på om jag skulle klara det, men jag samlade ihop mig, bet ihop och lyckades! Kom upp i hela 187 i puls idag, så det var inte någon tröskel! Kände inte heller några av mina skavanker i benen, vilket var glädjande! Mycket bra och givande pass.

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here