Träningsårets snabbaste löpning

Tufft och svettigt på bandet idag
Tufft och svettigt på bandet idag

Uppvärmning och nedjogg utomhus mellan regnskurarna

Godkväll!

Planen för idag var först en cykeltur, men då det utlovades och sedan kom regn så ändrade jag om planerna häromdagen. Istället fick det bli löpbandsintervaller. Två dagar i rad med intervall alltså. Men tidigt pass och stakning igår, samt sent pass och löpning idag gjorde att jag kunde leverera även idag.

Dagen pass blev såhär:

Uppvärmning: 30 minuter och 6 kilometer ute. Hoka Clifton 7 på fötterna.

Intervaller: 10 x 3 minuter löpband @ 18,5 km/h (3,15 min/km), 0% lutning. 1 minut vila. Rincon på fötterna.

Gluteusaktivering: sju övningar, 100 reps vardera. Med kroppen, gummiband och kettlebell på vissa.

Nedjogg: 30 minuter och 6 kilometer.

Passet på bandet var det snabbaste jag sprungit på länge. Det kändes kan jag lova. Efter den sjätte intervallen var jag osäker på om jag skulle klara det, men jag samlade ihop mig, bet ihop och lyckades! Kom upp i hela 187 i puls idag, så det var inte någon tröskel! Kände inte heller några av mina skavanker i benen, vilket var glädjande! Mycket bra och givande pass.

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here