Två nya premiärer

Tjo!

Solen lyser och premiärerna haglar in. Idag har jag kör det första stakintervallpasset på rullskidor och även kört den sista halvtimmen av passet i barkaka. Vad gäller bar överkropp så vågade jag inte visa er det än med tanke på den bristande brännan och deffen.

Jag klev på mina Elpex 3:or och tog sikte mot riksväg 293 för att köra mina intervaller kring Vallmora och mot Smedsbo. Vägar jag ofta kör intervaller längs. Upplägget var 6 x 5 minuter, med 1,5 minut lugn åkning mellan varje.

På uppvärmningen och de första intervallerna gick det riktigt tungt, jag trodde ett tag att jag tappat allt, det har jag väl förvisso i vissa aspekter, men det visade sig sedan att vinden återigen var emot mig. På de tre sista intervallerna hade jag lite mer gynnsam vind och kunde snitta över 24 km/h på två och strax under på en. Det var ändå lovande. Känslan var brände helt okej för att vara det första intervallpasset.

Jag avslutade med lite nedåkning och kunde klocka in på 90 minuter, samt 28,6 kilometer. Väl hemma så körde jag totalt 350 repetitioner av mina kettlebell-övningar, det kändes vill jag lova!

Efter träningen åkte jag till läkaren för att kolla av pungen. Han kände också knölen, trodde inte det var något farligt, men skickade en remiss för ultraljud. Så vi får väl hoppas på det bästa, men med min tur så blir väl utfallet tvärtom.

Ha en fin fredagskväll nu!

Related Articles

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

Uppdatering av sjukläget!

Hej på er! Som jag berättade i måndags är jag sjuk. Hemma från jobbet och hemma med Alfons. Han har varit sjuk från och till...

Fin långjanne med bl.a. premiär på FB-spåret

Tjena! Idag har jag haft ett både långt och väldigt fint pass i skogarna mellan Falun och Borlänge. Jag läste på skidspår.se att FB-spåret var...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe