Veckans längsta pass

Pannlampa och reflexväst på. Två saker jag egentligen helst slipper, men som i dessa förhållanden såklart är livsviktiga!

Tjena!

Då har ytterligare en vecka lagts till handlingarna och hösten tar ett allt starkare grepp om oss. Lyckligtvis har det än inte varit alltför många dagar med kyla, men regn och blåst det har vi fått smaka på så det räcker och blir över.

Denna veckan landade på 13 h 35 minuter träning och 204 kilometer, en habil vecka med två vilodagar dessutom.

Idag har jag stakandes på mina swenor 4 vinglat runt följande runda:

Upp till toppen på Skräddarbacken både i början och på slutet. Fint med lite extra höjdmeter. Kroppen kändes pigg under hela passet på 3 h 15 min och 52,5 kilometer. Men det gick riktigt tungt och långsamt ändå längs den regnvåta och lövtäckta vägbanan. Jag dunkade sedvanligt och plikttroget in mina 10 impulser längs vägen.

Veckans sista träningsaktivitet blev efter stakningen, denna gång TRX-styrka!

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here