Veckans längsta pass

Pannlampa och reflexväst på. Två saker jag egentligen helst slipper, men som i dessa förhållanden såklart är livsviktiga!

Tjena!

Då har ytterligare en vecka lagts till handlingarna och hösten tar ett allt starkare grepp om oss. Lyckligtvis har det än inte varit alltför många dagar med kyla, men regn och blåst det har vi fått smaka på så det räcker och blir över.

Denna veckan landade på 13 h 35 minuter träning och 204 kilometer, en habil vecka med två vilodagar dessutom.

Idag har jag stakandes på mina swenor 4 vinglat runt följande runda:

Upp till toppen på Skräddarbacken både i början och på slutet. Fint med lite extra höjdmeter. Kroppen kändes pigg under hela passet på 3 h 15 min och 52,5 kilometer. Men det gick riktigt tungt och långsamt ändå längs den regnvåta och lövtäckta vägbanan. Jag dunkade sedvanligt och plikttroget in mina 10 impulser längs vägen.

Veckans sista träningsaktivitet blev efter stakningen, denna gång TRX-styrka!

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here