1 av 2: 6 x 5 min på löpband

Tjo!

Ett första av två kämpiga pass för dagen är äntligen avklarade:

– 12 min uppvärmning @ 15 km/h, 0% + 3 x 20”-20” @ 20 km/h, 0%

– 5 min @ 19 km/h, 1%

– 5 min @ 15,5 km/h, 5%

– 4 x 5 min @ 12 km/h, 10%

(1 min vila mellan allt)

– 10 min nedvarvning @ 15 km/h, 0%

(12,7 km och en timme totalt)

Jag kände av löparknä förra måndagen när jag sprang, det höll i sig i vardagen under veckan, men försvann emot slutet av den. Jag har inte sprungit sedan dess, så jag var lite orolig innan, men jag kände inte av någonting idag faktiskt!

Passet genomfördes, det var ganska jobbigt stundtals, men det gick ändå att klara av utan att fullständigt vända ut och in på mig själv. Fem minuter är långt på dessa träningsmaskiner alltså.. Ingen tröskel idag heller, möjligen ”tröskel”.

Ett pass kvar, hej och hå!

 

Related Articles

En gång för längesedan så var jag frisk, (inte mentalt dock)

Hej på er. Ny vecka, samma sjukdom. Upp och ned - ned och upp. Då och då har jag nästan börjar känna mig frisk, för...

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

Uppdatering av sjukläget!

Hej på er! Som jag berättade i måndags är jag sjuk. Hemma från jobbet och hemma med Alfons. Han har varit sjuk från och till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe