2 styck 5 x 5’ – bra pass och känsla

Tja!

Idag ska ni allt få höra! Ett bra pass avklarat med säsongens bästa känsla på skiergen, följt av ett löpbandspass där jag klarade mig långt över förväntningarna! Dessutom så såg jag fram emot detta passet innan, tyckte att det skulle bli kul! Sjuka tider vi lever i..

Passet såg ut som följer:

Skierg

– 15 min uppvärmning @ sub 2,00-fart (20 snabba drag vid minut 4, 9 och 14)

– 5 x 5’ (2’ vila, tiderna nedan)

– 10 min nedvarvning @ sub 2,00-fart

Motstånd 8 på allt  

Körde passet ovan vid 5-6 tillfällen förra hösten, med den bästa snitt-tiden på 1,43,8 i december. Passet ovan var mitt näst bästa hittills, kul!

_____

Löpband

– 10 min uppvärmning @ 15 km/h, 0%

– 5 x 5’ (2’ vila) @ 12 km/h, 10%

– 10 min nedvarvning @ 15 km/h, 0%

Tvivlade länge innan om jag skulle klara detta. Har ju mest kört 10% och 11-11,5 km/h i år. I måndags körde jag 90”-30” på samma lutning, men 12,1 km/h och tyckte det var grisjobbigt. Men jag tog en chansning och det lyckades!!

Riktigt bra pass, fin känsla, bra puls, bra skalle och som upplevelsen var så hade jag kanske några procent till i kroppen. Men när man har den känslan så brukar det indikera att man är i bra form och att det nog kanske inte finns så mycket mer ändå.

Avslutade denna träningsdag med 500 reps gluteus-aktivering. 

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here