48 korta stakintervaller

Hej hej!

Idag blev det flåsigt och jobbigt. Men ett bra pass fick jag till! Skönt att inte jaga en massa tid innan och efter intervallerna också. Det blev totalt 2 h 10 min och 41,8 kilometer.

Ännu en gång så körde jag mina intervaller på cykelbanan mellan Falun och Borlänge. Skönt att slippa tänka på annat. Jag verkar ha tröttnat en aning på vägen mot Mockfjärd. Dagens batalj var dock inte förskonad från irritationsmoment. På rakan innan Brusalabacken, där jag brukar starta mina intervaller så ser jag att gräset på sidorna av cykelbanan är klippt och det är ju alltid uppskattat. Mindre trevligt var det dock när allt gräs, samt tre fjärdedelar av all småsten och grus inom en mils radie också låg på cykelbanan. Personen som klippte gräset kan inte ha varit nykter på många år.. Som tur är blev det bättre närmare Falun.

Mina intervaller för dagen var fem stycken block med korta intervaller och kort vila, såhär körde jag:

– 5 x 90”-30”

– 10 x 60”-30”

– 10 x 45”-15”

– 10 x 40”-20”

– 13 x 30”-15”

(2 min 30 sek vila mellan blocken)

Enligt min Garmin 955 så skrämde jag upp pulsen i 177 som max och snittfarten på intervallerna landade på 24,2 km/h. Kändes varken bra eller dåligt, utan det blev ett pass i mängden bara. Sådana pass behövs också.

Ha det fint så hörs vi!

Related Articles

Hur gör man världens bästa psykgryta™?

 Här är denna veckas vlogg, rykande färsk. - Tack till er som swishade mig förra veckan för att stöda kanalen - fortsätt gärna 076 -...

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here