Drömväder idag med sol och värme!

Godkväll.

Jag körde en favorit i repris från i tisdags denna kväll. Först sprang jag en timme och 12,8 kilometer (4,41 min/km). Under den timmen så körde jag 5 x 20 stycken mångsteg för att försöka få lite tryck och extra belastning i mina stockar till ben. Det kändes en aning bättre än i tisdags rent löpmässigt, åtminstone initialt, mot slutet blev jag en aning trött och slut. Så kan det vara. På fötterna hade jag mina Hoka Clifton. Underlaget var enbart asfalt.

Efter löpningen så körde jag mitt bål-/stabilitetsstyrkeprogram. Det kändes överallt näst intill. Fint att få hålla igång muskulaturen.

Avslutningsvis så blev det en tur stakning på mina Elpex IV:

Över Dalälven, Domnarvet, upp till Bergebo, Medväga, Bomsarvet, Kvarnsveden och hem. En lugn tur på 65 minuter och 18,8 kilometer, med fem impulser under passet. Blev rätt energilåg under den sista halvan, skoj!

Tack för idag!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here