83 timmar på fyra veckor

Tjena!

Den tredje träningsperioden om fyra veckor på detta träningsår är nu lagt till handlingarna. De fyra veckorna landade på:

V29: 15h 35min – 264,75 km

V30: 28h 20 min – 632,1 km

V31: 22h 05min – 388,75 km

V32: 17h 05 min – 299,9 km

Detta resulterade i 83h 05 min och 1 585,5 kilometer. Perioden innan som också innehöll en del ledighet landade på 74 h 05 min, vilket ger mig fina 157 timmar på åtta veckor!

Jag gick tillbaka i mina träningsdagböcker för att se om jag tidigare tränat så mycket på en period. Det närmaste jag kommit tidigare var 81 h 50 min sommaren 2017. Det var ett trevligt personbästa att slå!

_____

Träningspasset idag blev fyra timmar och 72,6 kilometer stakning på mina Swenor IV. Endast lugn åkning, förutom tio impulser under den sista timmen. Kroppen kändes helt okej hela vägen.

Dagens runda

Nu väntar det återigen jobb i veckan, men endast måndag-onsdag. På torsdag är planen att dra söderut för att kolla på Håkan Hellström i Göteborg på fredag. Det blir mindre timmar träning framöver nu och det ska nog funka bra även det. Jag måste försöka få mina andra bitar i livet att fungera också, då främst min insats som pappa och därefter jobbet. Skulle gärna träffa någon partner också, det har ju varit totalt dödfött på den fronten i 2,5 års tid, trots en del halvhjärtade försök via Tinder etc.

Hoppas ni haft en fin helg!

 

 

Related Articles

Vad fan är det som händer?! Hur är det möjligt ens?!

Här har ni veckans vlogg! Som vanligt, gilla videon, dela den, kommentera gärna och prenumerera på kanalen! _____   Följ mig gärna på mina bloggar: https://adamsteen.se https://www.addesteek.se   Youtube Instagram Facebook Twitter Strava Spreadshop Fello Hojta till om...

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here