Tjena!

Den tredje träningsperioden om fyra veckor på detta träningsår är nu lagt till handlingarna. De fyra veckorna landade på:

V29: 15h 35min – 264,75 km

V30: 28h 20 min – 632,1 km

V31: 22h 05min – 388,75 km

V32: 17h 05 min – 299,9 km

Detta resulterade i 83h 05 min och 1 585,5 kilometer. Perioden innan som också innehöll en del ledighet landade på 74 h 05 min, vilket ger mig fina 157 timmar på åtta veckor!

Jag gick tillbaka i mina träningsdagböcker för att se om jag tidigare tränat så mycket på en period. Det närmaste jag kommit tidigare var 81 h 50 min sommaren 2017. Det var ett trevligt personbästa att slå!

_____

Träningspasset idag blev fyra timmar och 72,6 kilometer stakning på mina Swenor IV. Endast lugn åkning, förutom tio impulser under den sista timmen. Kroppen kändes helt okej hela vägen.

Dagens runda

Nu väntar det återigen jobb i veckan, men endast måndag-onsdag. På torsdag är planen att dra söderut för att kolla på Håkan Hellström i Göteborg på fredag. Det blir mindre timmar träning framöver nu och det ska nog funka bra även det. Jag måste försöka få mina andra bitar i livet att fungera också, då främst min insats som pappa och därefter jobbet. Skulle gärna träffa någon partner också, det har ju varit totalt dödfött på den fronten i 2,5 års tid, trots en del halvhjärtade försök via Tinder etc.

Hoppas ni haft en fin helg!

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here