60 minuter högintensivt

Tjena!

På gårdagens vilodag skrev jag ett ”lite” bittert inlägg om livet och lite allt möjligt på min andra blogg. Ni hittar det här. Idag har jag spenderat morgonen mellan jobbtiderna att jaga efter en tandläkare för att laga min trasiga tand, det var inte det lättaste kan jag meddela. Till slut fick jag dock tag i en som gav mig en tid på onsdag nästa vecka. Såklart täckte inte min personförsäkring skadan. Undra vad man ens ska ha försäkringar till…?

Jag har tränat idag också, många vill nog helst läsa om det. Det blev stakintervaller i följande form: 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 minuter (1 minut vila) + 10 x 10” – 20”.

Elpex III på fötterna, intervallerna längs cykelbanan mellan Falun och Borlänge, halvseg känsla i det ganska kyliga och blåsiga vädret. Men jag lyckades skrämma upp pulsen i 179 som max och snittfarten på intervallerna blev respektabla 24,2 km/h.

Hela passet landade på 2 h 40 min och 52,1 kilometer. Som avslutning på dagen blev det 610 repetitioner med gluteus-övningar!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

 

 

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here