60 minuter högintensivt

Tjena!

På gårdagens vilodag skrev jag ett ”lite” bittert inlägg om livet och lite allt möjligt på min andra blogg. Ni hittar det här. Idag har jag spenderat morgonen mellan jobbtiderna att jaga efter en tandläkare för att laga min trasiga tand, det var inte det lättaste kan jag meddela. Till slut fick jag dock tag i en som gav mig en tid på onsdag nästa vecka. Såklart täckte inte min personförsäkring skadan. Undra vad man ens ska ha försäkringar till…?

Jag har tränat idag också, många vill nog helst läsa om det. Det blev stakintervaller i följande form: 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 minuter (1 minut vila) + 10 x 10” – 20”.

Elpex III på fötterna, intervallerna längs cykelbanan mellan Falun och Borlänge, halvseg känsla i det ganska kyliga och blåsiga vädret. Men jag lyckades skrämma upp pulsen i 179 som max och snittfarten på intervallerna blev respektabla 24,2 km/h.

Hela passet landade på 2 h 40 min och 52,1 kilometer. Som avslutning på dagen blev det 610 repetitioner med gluteus-övningar!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

 

 

Related Articles

Återkomsten™

Tjena! Läs om mina senaste inköp på min andra blogg först! Äntligen, äntligen så har jag tränat. Eller jag har faktiskt tjuvstartat redan innan idag då...

En gång för längesedan så var jag frisk, (inte mentalt dock)

Hej på er. Ny vecka, samma sjukdom. Upp och ned - ned och upp. Då och då har jag nästan börjar känna mig frisk, för...

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe