Tjena!

På gårdagens vilodag skrev jag ett ”lite” bittert inlägg om livet och lite allt möjligt på min andra blogg. Ni hittar det här. Idag har jag spenderat morgonen mellan jobbtiderna att jaga efter en tandläkare för att laga min trasiga tand, det var inte det lättaste kan jag meddela. Till slut fick jag dock tag i en som gav mig en tid på onsdag nästa vecka. Såklart täckte inte min personförsäkring skadan. Undra vad man ens ska ha försäkringar till…?

Jag har tränat idag också, många vill nog helst läsa om det. Det blev stakintervaller i följande form: 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 minuter (1 minut vila) + 10 x 10” – 20”.

Elpex III på fötterna, intervallerna längs cykelbanan mellan Falun och Borlänge, halvseg känsla i det ganska kyliga och blåsiga vädret. Men jag lyckades skrämma upp pulsen i 179 som max och snittfarten på intervallerna blev respektabla 24,2 km/h.

Hela passet landade på 2 h 40 min och 52,1 kilometer. Som avslutning på dagen blev det 610 repetitioner med gluteus-övningar!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here