Stum, men det gick ändå!

Slitsamt andrapass idag vid stakmaskinen

Hallå igen!

In på min youtube-kanal och följ mig nu! Dela, gilla, kommentera och så vidare på den senaste videon. Det kommer en ny snart igen, men jag behöver pepp!

Än en gång ”råkade” jag överskatta min nuvarande förmåga en aning på intervallerna. Lyckades dock klara av mina tänka tider med nöd och näppe trots att jag redan vid intervall två av fem kände mig sprängd. Inte ofta det lyckas vid stakmaskinen!

Uppvärmningen blev 15 minuter @ sub 2,00, med 20 snabba drag vid minut fyra, åtta och tolv. Därefter följande intervaller:

10-8-6-4-2 minuter (1 minut vila), progressivt

Den första kändes okej, sedan blev det som bekant slitsamt redan innan halvvägs in i intervall nummer två. Men mirakulöst nog lyckades jag bita ifrån och klara mig. Motstånd 8 på uppvärmning och intervaller.

Som avslutning ute på balkongen för denna dag blev det tio minuter i sub 2,00-tempo på motstånd 1. Även det var slitsammare än brukligt. Så kan det vara ibland.

Dagens sista aktivering av gammelkroppen blev min variant av maxstyrka.

Tack för idag!

Previous article10 x 3 progressivt
Next articleTvå korta löpturer

Related Articles

Tillbaka i barmarksträning, SLITSAMT!

Efter en skön viloperiod på nio dagar så är jag nu tillbaka i träning igen. Men det har varit tufft att komma igång mentalt, kroppen...

2 x löpning

Hej! Två stycken löpningar idag: 1: 70 min, 16,7 km, 4,11 min/km 2: 30 min, 5,3 km, 5,34 min/km Var väl varken bra eller dålig känsla, men i...

Jobbiga löpintervaller + EXTRAVLOGG!

 VARSÅGODA nu finns en extravlogg från Bysprinten Mosjøen 2024 som min bror styrt upp på min youtube-kanal, hoppas det ska smaka! Nu vill jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here