Åter i rörelse

Efter en vilodag + tre dagars extra vila på grund av en lättare förkylning så var det äntligen dags att få träna igen!

Godkväll!

Ja, idag var det då äntligen dags att få röra sig igen. För även om jag många gånger tycker det är belastande att träna, inte minst mentalt, så är det fasiken än värre att inte träna. Har ju liksom ingen aning om vad jag ska göra istället i min ensamhet?! Jag kan ju liksom inte städa mer än vad jag gör och något annat har jag inte heller någon riktigt koll på..

För att rivstarta och checka av kroppen (dumt säkert och något jag inte skulle rekommendera någon annan) så blev det fyra timmar totalt idag.

Tanken var 2 + 2 timmar löpning och stakning. Men jag vet ju med mig att jag hellre kör mer på den första delen, så att det blir mindre kvar till den andra, klassiskt tricks att lura hjärnan.

Löpningen blev totalt 2 h 35 minuter och 28,7 kilometer. Sprang till Mellsta och den första delen runt 7,5 km-spåret, vidare upp på Tjärnaberget, bort till Skräddarbacken elljusspår där jag tog ett varv och sedan hemåt. Under löpningen lade jag in 10 x 20 mångsteg.

Hemma igen så bytte jag om till rullskidutrustning och stack ut på mina elpexfyror. Här blev det mest fram och tillbaka i närområdet på gator och cykelbanor. Jag samlade in 1 h 25 minuter och 22,8 kilometer.

Som avslutning blev det 300 reps med kettlebell och gummiband, samt excentriska tåhävningar.

Hoppas kroppen är redo imorgon för nya strapatser. Tråkigt nog börjar vintertid imorgon. Jag avskyr detta med sommar- och vintertid. Kan vi inte bara få ha en av dessa tider året om? Nu blir det ju mörkt en timme tidigare direkt på eftermiddagen..

 

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here