Åter i rörelse

Efter en vilodag + tre dagars extra vila på grund av en lättare förkylning så var det äntligen dags att få träna igen!

Godkväll!

Ja, idag var det då äntligen dags att få röra sig igen. För även om jag många gånger tycker det är belastande att träna, inte minst mentalt, så är det fasiken än värre att inte träna. Har ju liksom ingen aning om vad jag ska göra istället i min ensamhet?! Jag kan ju liksom inte städa mer än vad jag gör och något annat har jag inte heller någon riktigt koll på..

För att rivstarta och checka av kroppen (dumt säkert och något jag inte skulle rekommendera någon annan) så blev det fyra timmar totalt idag.

Tanken var 2 + 2 timmar löpning och stakning. Men jag vet ju med mig att jag hellre kör mer på den första delen, så att det blir mindre kvar till den andra, klassiskt tricks att lura hjärnan.

Löpningen blev totalt 2 h 35 minuter och 28,7 kilometer. Sprang till Mellsta och den första delen runt 7,5 km-spåret, vidare upp på Tjärnaberget, bort till Skräddarbacken elljusspår där jag tog ett varv och sedan hemåt. Under löpningen lade jag in 10 x 20 mångsteg.

Hemma igen så bytte jag om till rullskidutrustning och stack ut på mina elpexfyror. Här blev det mest fram och tillbaka i närområdet på gator och cykelbanor. Jag samlade in 1 h 25 minuter och 22,8 kilometer.

Som avslutning blev det 300 reps med kettlebell och gummiband, samt excentriska tåhävningar.

Hoppas kroppen är redo imorgon för nya strapatser. Tråkigt nog börjar vintertid imorgon. Jag avskyr detta med sommar- och vintertid. Kan vi inte bara få ha en av dessa tider året om? Nu blir det ju mörkt en timme tidigare direkt på eftermiddagen..

 

Related Articles

Drog till Falun och snurrade

Tjena! Disco-torsdag idag, vilket precis som förra torsdagen innebar en vända till Falun för att snurra runt på konstsnön. Ganska tråkigt väder idag med 0-2...

Löp ute och på band + skierg

Tjena! Idag var det inte så kul vill jag lova. Riktigt dålig känsla på intervallerna. Men vi tar det från början. Det hela började med en...

Stakmaskin – 5 x halvhårt + hårt

Hej, hej! Efter morgonens pass på bandet och sedan jobb så var det ”äntligen” dags för pass nummer två. Skierg, eller stakmaskin, vilket ni nog...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe