Åter i rörelse

Efter en vilodag + tre dagars extra vila på grund av en lättare förkylning så var det äntligen dags att få träna igen!

Godkväll!

Ja, idag var det då äntligen dags att få röra sig igen. För även om jag många gånger tycker det är belastande att träna, inte minst mentalt, så är det fasiken än värre att inte träna. Har ju liksom ingen aning om vad jag ska göra istället i min ensamhet?! Jag kan ju liksom inte städa mer än vad jag gör och något annat har jag inte heller någon riktigt koll på..

För att rivstarta och checka av kroppen (dumt säkert och något jag inte skulle rekommendera någon annan) så blev det fyra timmar totalt idag.

Tanken var 2 + 2 timmar löpning och stakning. Men jag vet ju med mig att jag hellre kör mer på den första delen, så att det blir mindre kvar till den andra, klassiskt tricks att lura hjärnan.

Löpningen blev totalt 2 h 35 minuter och 28,7 kilometer. Sprang till Mellsta och den första delen runt 7,5 km-spåret, vidare upp på Tjärnaberget, bort till Skräddarbacken elljusspår där jag tog ett varv och sedan hemåt. Under löpningen lade jag in 10 x 20 mångsteg.

Hemma igen så bytte jag om till rullskidutrustning och stack ut på mina elpexfyror. Här blev det mest fram och tillbaka i närområdet på gator och cykelbanor. Jag samlade in 1 h 25 minuter och 22,8 kilometer.

Som avslutning blev det 300 reps med kettlebell och gummiband, samt excentriska tåhävningar.

Hoppas kroppen är redo imorgon för nya strapatser. Tråkigt nog börjar vintertid imorgon. Jag avskyr detta med sommar- och vintertid. Kan vi inte bara få ha en av dessa tider året om? Nu blir det ju mörkt en timme tidigare direkt på eftermiddagen..

 

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here