Första intervallpasset på över tre veckor!

Tjena!

Idag har jag äntligen betat av ett intervallpass igen. Det första sedan den 5:e april när jag körde stakintervaller. Därefter har jag som bekant lagt fokus på timjageri och sedan vila. Men idag stod jag äntligen på mitt kära löpband iförd mina älskade Hoka-skor. Tanken med dagen är att köra dubbla intervallpass, ett klassiskt upplägg för undertecknad.

Delmomentet på löpbandet såg ut såhär:

– 10 minuter uppvärmning @ 15 km/h

– 10 x 3 minuter @ 18 km/h (1 min vila)

– 10 minuter nedvarvning @ 15 km/h

Allting på 0% lutning.

Det kändes klart över förväntan, rätt bra faktiskt. Jag trodde innan att jag skulle behöva slita mer, men det var aldrig någon fara. Skönt var väl det! Pulsen var en aning högre än vanligt, men inga monstersiffror, 165 i snittpuls och 180 i maxpuls.

Senare väntar skierg och därefter maxstyrka.

Related Articles

Cyklar SILJAN RUNT – en hel arbetsdag på cykeln!

Det är något annat med Allebike, som Gustav Eriksson säger. Häng med oss på ett varv runt Siljan och Orsasjön. Givetvis en massa andra träningspass också....

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here