Första intervallpasset på över tre veckor!

Tjena!

Idag har jag äntligen betat av ett intervallpass igen. Det första sedan den 5:e april när jag körde stakintervaller. Därefter har jag som bekant lagt fokus på timjageri och sedan vila. Men idag stod jag äntligen på mitt kära löpband iförd mina älskade Hoka-skor. Tanken med dagen är att köra dubbla intervallpass, ett klassiskt upplägg för undertecknad.

Delmomentet på löpbandet såg ut såhär:

– 10 minuter uppvärmning @ 15 km/h

– 10 x 3 minuter @ 18 km/h (1 min vila)

– 10 minuter nedvarvning @ 15 km/h

Allting på 0% lutning.

Det kändes klart över förväntan, rätt bra faktiskt. Jag trodde innan att jag skulle behöva slita mer, men det var aldrig någon fara. Skönt var väl det! Pulsen var en aning högre än vanligt, men inga monstersiffror, 165 i snittpuls och 180 i maxpuls.

Senare väntar skierg och därefter maxstyrka.

Related Articles

Vlogg: #39

 Veckans vlogg är här, rykande färsk! Jag skulle bli jätteglad om ni spred och delade videon samt kanalen, om ni kommenterade, gillade videon och...

Måndagsfest på löpbandet

Tjena! Ännu en måndag där jag hade förmånen att grilla mig själv! Tänk vilket privilegium alltså. Jag har känt mig sliten på slutet med svårt att...

Lagom lång födelsedagsstak

Tjena! Idag fyller jag 39 år. Fy fan vad gammal jag blivit. Vad har jag ens åstadkommit och vad har jag ens, förutom Alfons?! Jag tränade...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe