Första intervallpasset på över tre veckor!

Tjena!

Idag har jag äntligen betat av ett intervallpass igen. Det första sedan den 5:e april när jag körde stakintervaller. Därefter har jag som bekant lagt fokus på timjageri och sedan vila. Men idag stod jag äntligen på mitt kära löpband iförd mina älskade Hoka-skor. Tanken med dagen är att köra dubbla intervallpass, ett klassiskt upplägg för undertecknad.

Delmomentet på löpbandet såg ut såhär:

– 10 minuter uppvärmning @ 15 km/h

– 10 x 3 minuter @ 18 km/h (1 min vila)

– 10 minuter nedvarvning @ 15 km/h

Allting på 0% lutning.

Det kändes klart över förväntan, rätt bra faktiskt. Jag trodde innan att jag skulle behöva slita mer, men det var aldrig någon fara. Skönt var väl det! Pulsen var en aning högre än vanligt, men inga monstersiffror, 165 i snittpuls och 180 i maxpuls.

Senare väntar skierg och därefter maxstyrka.

Related Articles

Vad fan är det som händer?! Hur är det möjligt ens?!

Här har ni veckans vlogg! Som vanligt, gilla videon, dela den, kommentera gärna och prenumerera på kanalen! _____   Följ mig gärna på mina bloggar: https://adamsteen.se https://www.addesteek.se   Youtube Instagram Facebook Twitter Strava Spreadshop Fello Hojta till om...

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here