Första intervallpasset på över tre veckor!

Tjena!

Idag har jag äntligen betat av ett intervallpass igen. Det första sedan den 5:e april när jag körde stakintervaller. Därefter har jag som bekant lagt fokus på timjageri och sedan vila. Men idag stod jag äntligen på mitt kära löpband iförd mina älskade Hoka-skor. Tanken med dagen är att köra dubbla intervallpass, ett klassiskt upplägg för undertecknad.

Delmomentet på löpbandet såg ut såhär:

– 10 minuter uppvärmning @ 15 km/h

– 10 x 3 minuter @ 18 km/h (1 min vila)

– 10 minuter nedvarvning @ 15 km/h

Allting på 0% lutning.

Det kändes klart över förväntan, rätt bra faktiskt. Jag trodde innan att jag skulle behöva slita mer, men det var aldrig någon fara. Skönt var väl det! Pulsen var en aning högre än vanligt, men inga monstersiffror, 165 i snittpuls och 180 i maxpuls.

Senare väntar skierg och därefter maxstyrka.

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here