Invigt nya klockan med stakintervallerTjena!

Bra dag idag. Först skolavslutning (dock en veckas jobb ytterligare för min del), sedan kom min pulsklocka och sist ett bra träningspass. Jag kom ut ganska sent på passet då jag höll på att konfigurera min nya Garmin Forerunner 955 Solar, men det fick det vara värt! Den verkar grym än så länge.

Träningspasset var idag förlagt på vägen mellan Pusselbo och Mockfjärd. Stakintervaller på planen. Upplägget idag blev:

– 25 minuter

(4 minuter vila)

– 13 x 30”-15”

(2,5 minuter vila)

– 15 minuter

(3 minuter vila

– 10 x 40”-20”

En timmes intervalltid alltså (jag räknar med vilan som intervalltid på intervaller likt 40”-20”, etc).

Det kändes helt okej idag, ganska hög puls igen efter en vilodag och riktigt fin snittfart på 24,6 km/h totalt över intervallerna.

Hela passet blev 2 h 15 min och 45,1 kilometer. Avslutade dagen med gluteusövningar, totalt 600 repetitioner.

På vägen bortåt, ungefär i Bäsna så mötte jag ett cykelgäng. Jag tror det är folk från Leksand och/eller Gagnef. Har mött dessa personer andra gånger också utefter den vägen. När jag var klar med intervallerna på hemvägen, så såg jag ett rejält stopp vid Lennheden. Det var fullt med bilar i kö, ambulans, polisbilar och brandbil. Tydligen blev en av cyklisterna påkörd av en bil och fick åka ambulans till sjukhuset. Riktigt otäckt. Fick mig att fundera en stund över livets bräcklighet. Håller tummarna för att det gick bra för cyklisten!

Related Articles

Återkomsten™

Tjena! Läs om mina senaste inköp på min andra blogg först! Äntligen, äntligen så har jag tränat. Eller jag har faktiskt tjuvstartat redan innan idag då...

En gång för längesedan så var jag frisk, (inte mentalt dock)

Hej på er. Ny vecka, samma sjukdom. Upp och ned - ned och upp. Då och då har jag nästan börjar känna mig frisk, för...

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe