Nationaldagsintervaller

Drömväder rent temperaturmässigt, men låt er inte luras av den lömska dödsvinden som ständigt ligger redo att förstöra humör och snitthastigheter!

Tjena och grattis älskade Moder Svea på din dag!

Jag har idag, som sista pass innan den efterlängtade vilodagen imorgon, kört stakintervaller på mina Elpex III-rullskidor.

Intervallerna kördes ute på cykelbanan mellan Falun och Borlänge, 10 x 4 minuter, med 1 minut lugn åkning mellan varje. Sex av intervallerna bortåt mot Falun och resterande fyra hemåt mot Borlänge igen. Jag lyckades snitta 24,6 km/h på de totala 40 minuterna intervalltid, det var bra!

Det kändes skapligt i kroppen idag, trots denna förbannade vind och trots att jag idag, samt den senaste tiden haft lite svårt att komma upp i högre puls. Både den lägre pulsen och att jag i 4-5 nätter haft extra svårt att somna, samt sova indikerar på att jag börjar bli nedtränad. Så min förhoppning och plan är att denna veckan ta det lite lugnare med träning, för att hämta hem den senaste tidens aktiviteter.

Passet landade på totalt två timmar, samt 40,6 kilometer. Efteråt blev det mitt snabb/explo-styrkepass och givetvis excentriska tåhävningar!

Ha en fortsatt fin dag!

Related Articles

Återkomsten™

Tjena! Läs om mina senaste inköp på min andra blogg först! Äntligen, äntligen så har jag tränat. Eller jag har faktiskt tjuvstartat redan innan idag då...

En gång för längesedan så var jag frisk, (inte mentalt dock)

Hej på er. Ny vecka, samma sjukdom. Upp och ned - ned och upp. Då och då har jag nästan börjar känna mig frisk, för...

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe