Morgonhets på löpbandet

Hej!

Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp i tid och körde innan dagens måsten. Det har ju varit en lång tid där jag kommit igång alldeles för sent, speciellt på lediga dagar. Men idag var passet klart klockan 09,03! Anledningen till att jag kunde köra tidigare var att jag har en till tid för utredningen kring eventuell ADHD klockan 10 idag, så jag börjar jobbet först efter lunch.

Dagens träningspass blev som ni troligen redan räknat ut förlagt till mitt löpband. Jag körde 40 minuter rakt av med följande upplägg:

– Uppvärmning: 5 min @ 15 km/h, 1%

– 30 min växlande fart:

2 min @ 18,2 km/h (3,18 min/km), 1%

2 min @ 17,2 km/h(3,29 min/km), 1%

(Totalt 16 min av 18,2 och 14 min av 17,2. Snittfart 3,23 min/km)

– Nedvarvning 5 min @ 15 km/h, 1%

Det rullade på skapligt hela vägen utan att vara dödsjobbigt. Till en början var jag mest morgontrött och stel i musklerna, mot slutet blev det jobbigare i flåset. Det jobbigaste segmentet var dock av någon anledning när jag sänkte till den långsammare farten och i cirka 10 sekunder framåt. Kanske på grund av att även den farten var ganska tuff och att min hjärna var inställd på ”vila”.

Såhär såg pulskurvan ut enligt min Garmin 945:

Hälsenan var lite öm till en början, men det släppte i samband med att jag vaknade till under passets gång.

Fint pass och vilodag imorgon!

Related Articles

Återkomsten™

Tjena! Läs om mina senaste inköp på min andra blogg först! Äntligen, äntligen så har jag tränat. Eller jag har faktiskt tjuvstartat redan innan idag då...

En gång för längesedan så var jag frisk, (inte mentalt dock)

Hej på er. Ny vecka, samma sjukdom. Upp och ned - ned och upp. Då och då har jag nästan börjar känna mig frisk, för...

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe