Stakintervaller i barüber

Som jag längtat efter att endast åka i ett par shorts – nu är det ”bara” en schysst bränna och en bra deff som fattas!

Godkväll alla helgfirare!

Idag fick jag äntligen njuta av varmt väder igen. Som jag saknat det. Sjukt härligt!

Jag körde som ni förstått stakintervaller idag. Med uppvärmning och nedvarvning så blev hela passet 2 h 20 min och 45,5 km på Elpex III. Givetvis så blåste det rejält även idag, men mer än så orkar jag inte nämna.

Intervallerna var förlagda kring Vallmora, mot Valsan och tillbaka mot Smedsbo. Jag körde 20 – 15 – 10 – 5 minuter, med 4 – 3 – 2 minuter lugn åkning mellan. Kändes skapligt åtminstone, varken bu eller bä.

Hemma igen så körde jag totalt 300 reps med kettlebell och gummiband, samt några excentriska tåhävningar. Jag kör på lite extra denna vecka och helg när jag inte har Alfons. Lika bra det när jag ändå inte har något annat i livet.

Ha en fin fredagskväll nu!

Previous articleKuperad och flack distans
Next articleEn liten sjuttis

Related Articles

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

Uppdatering av sjukläget!

Hej på er! Som jag berättade i måndags är jag sjuk. Hemma från jobbet och hemma med Alfons. Han har varit sjuk från och till...

Fin långjanne med bl.a. premiär på FB-spåret

Tjena! Idag har jag haft ett både långt och väldigt fint pass i skogarna mellan Falun och Borlänge. Jag läste på skidspår.se att FB-spåret var...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe