Stakintervaller med impulser + kettlebell

Hög på livet

Goblet squat med press och gummiband – screenshot från kommande vlogg, därav kvaliteten

Hej hej.

Äntligen fredag i pisslivet. Efter jobb så var det bara att bege sig hemåt för att där vela omkring i lägenheten och ha ångest inför träningspasset. Tog idag 2,5 timmar från att jag öppnade dörren tills jag kom iväg.

Kändes inte så bra på uppvärmningen idag, svag och på dåligt humör. Vet knappt varför. Men jag skulle behöva någon form av förändring i livet och där kommer väl ett nytt jobb i en annan bransch närmast till hands. Mina investeringar har fortsatt gått dåligt också, något som spär på det dåliga humöret.

När det var dags för intervallerna så var det redan mörkt, så pannlampan fick bekänna färg direkt. Intervallerna jag körde var: 2 x 20 minuter. Fem impulser per intervall (i starten, 5, 1, 15 och vid ”mål”). På fötterna hade jag Elpex III. Den första intervallen med mer uppför så snittade jag 21,4 km/h och på den andra med mer utför så blev siffran 24,3.

Intervallerna kändes ändå okej. Jag höll mig på min kant så att säga, alltså på mina favoritvägar vid Vallmora, mot Valsan och Smedsbo. Fick ihop 2,05 h och 39,7 kilometer totalt.

Hemma så körde jag styrka med min kettlebell+gummiband också:

60 Marklyft

60 Kettlebellswing

60 Goblet squat med press

60 Snatch

60 Enarmsrodd

 

Previous article150 minuter rent nöje
Next article34 löpta kilometer

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here