Krigat mig igenom ytterligare en dag och ett pass

Tjena, tjena!

Idag var det en sådan där dag där jag varit less på det mesta, känt mig tjock, osugen på att träna, less på jobbet, stressig, trött och så vidare. Återigen var jag nära på att kasta in handduken vad gäller träning. Men det där vet ju både ni och jag att aldrig kommer ske, tyvärr, kanske jag ska skriva.

Det blåste rejäla vindbyar idag, de värsta på flera veckor skulle jag säga. Motvind på vägen mot Falun, men turligt nog medvind på hemvägen. Precis, du gissade rätt, intervallerna gick på cykelbanan mellan dalarnas två största städer. Mitt i passet så stötte jag på en traktor som sopade cykelbanan också. Skönt att slippa ett ton grus för varje liten lagning (något jag nämnde förra veckan).

Passet idag såg ut ungefär såhär:

– 48 minuter uppvärmning

– 15 minuter intervall

– 10 minuter intervall

– 5 x 3  minuter (1 minut vila)

– 10 x 40” – 20”

– 10 x 30” – 30”

– 40 minuter nedvarvning

(2 minuter vila mellan intervallblock, Elpex 3 på fötterna)

Det blev en sammanlagd tid på 2 h 40 min och en längd om 50,6 kilometer.

Oturligt nog så hade jag bara medvind på de två sista blocken med korta intervaller, så idag missade jag min kära snittfart på 24 med ynka en tiondel, den landade alltså på 23,9. Inte fy skam det heller med tanke på hur jävligt det blåste. Jag blev alldeles paralyserad av syra när jag försökte mig på att åka fort i motvinden. Maxade pulsen på 177, så det var helt okej även det.

Hemma blev det 650 repetitioner med gluteusövningar.

Tack för mig, hej!

 

 

Related Articles

En gång för längesedan så var jag frisk, (inte mentalt dock)

Hej på er. Ny vecka, samma sjukdom. Upp och ned - ned och upp. Då och då har jag nästan börjar känna mig frisk, för...

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

Uppdatering av sjukläget!

Hej på er! Som jag berättade i måndags är jag sjuk. Hemma från jobbet och hemma med Alfons. Han har varit sjuk från och till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe