Krigat mig igenom ytterligare en dag och ett pass

Tjena, tjena!

Idag var det en sådan där dag där jag varit less på det mesta, känt mig tjock, osugen på att träna, less på jobbet, stressig, trött och så vidare. Återigen var jag nära på att kasta in handduken vad gäller träning. Men det där vet ju både ni och jag att aldrig kommer ske, tyvärr, kanske jag ska skriva.

Det blåste rejäla vindbyar idag, de värsta på flera veckor skulle jag säga. Motvind på vägen mot Falun, men turligt nog medvind på hemvägen. Precis, du gissade rätt, intervallerna gick på cykelbanan mellan dalarnas två största städer. Mitt i passet så stötte jag på en traktor som sopade cykelbanan också. Skönt att slippa ett ton grus för varje liten lagning (något jag nämnde förra veckan).

Passet idag såg ut ungefär såhär:

– 48 minuter uppvärmning

– 15 minuter intervall

– 10 minuter intervall

– 5 x 3  minuter (1 minut vila)

– 10 x 40” – 20”

– 10 x 30” – 30”

– 40 minuter nedvarvning

(2 minuter vila mellan intervallblock, Elpex 3 på fötterna)

Det blev en sammanlagd tid på 2 h 40 min och en längd om 50,6 kilometer.

Oturligt nog så hade jag bara medvind på de två sista blocken med korta intervaller, så idag missade jag min kära snittfart på 24 med ynka en tiondel, den landade alltså på 23,9. Inte fy skam det heller med tanke på hur jävligt det blåste. Jag blev alldeles paralyserad av syra när jag försökte mig på att åka fort i motvinden. Maxade pulsen på 177, så det var helt okej även det.

Hemma blev det 650 repetitioner med gluteusövningar.

Tack för mig, hej!

 

 

Related Articles

Hur gör man världens bästa psykgryta™?

 Här är denna veckas vlogg, rykande färsk. - Tack till er som swishade mig förra veckan för att stöda kanalen - fortsätt gärna 076 -...

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here