Morgonaktiviteter på mitt kära löpband

Försöker sträcka ut så gott det går

God förmiddag!

Kickstartade åter veckan med ett tufft träningspass på mitt löpband. Njutbart att kunna ha den möjligheten att både träna från hemmet och att hinna med det på måndagarna. Det är det enda positiva med mitt arbetsschema.

Klockan 08,25 startade jag igång löpbandet för att beta av ett pass som är ganska likt de två senaste måndagarna (pass 1, 19:e septemberpass 2, 26:e september). Jag försöker att få till en liten progression och göra passen en aning tuffare gång till gång. Återstår dock att se hur länge det är möjligt. Dessutom spelar såklart dagsformen in.

Passet blev 45 minuter utan stopp, fördelat på:

– 10 min @ 15,2 km/h, 0,5%

– 30 min i växlande fart: 4 varv med: 2’ @ 17,2 km/h – 2,5’ @ 19 km/h – 2,5’ @ 18,2 km/h – 30” @ 20 km/h = 18,32 km/h / 3,17 min/km, 0,5% (9,16 km)

– 5 min @ 15,2 km/h, 0,5%

Benen var lite trötta idag, troligen efter lördagens ganska tuffa löppass. Men när jag väl kom igång så rullade det på ganska så bra. Kul med varierande farter och med 19 km/h innan 18,2 km/h så blir jag lurad att den farten är lättare än vad den egentligen är. Testa gärna detta själva!

Pulsen idag var ganska hög med ett max på 177 och ett snitt på 165. Det blev jobbigt, men med en hyfsad kontroll! Sprang som vanligt i mina Hoka-carbon-skor, skönt med en liten extra boost, som dessutom enligt mig upplevs som skonsammare för hälsenan och även andra skadedrabbade kroppsdelar.

Fin start på veckan och i eftermiddag väntar stakmaskin!

Related Articles

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

Uppdatering av sjukläget!

Hej på er! Som jag berättade i måndags är jag sjuk. Hemma från jobbet och hemma med Alfons. Han har varit sjuk från och till...

Fin långjanne med bl.a. premiär på FB-spåret

Tjena! Idag har jag haft ett både långt och väldigt fint pass i skogarna mellan Falun och Borlänge. Jag läste på skidspår.se att FB-spåret var...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe